040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

Katera PAMETNA URA je primerna ZAME?

To sem se vprašala tudi sama že pred časom. Nato pa sem se odločila, da se malo pozanimam o pametnih urah in zapestnicah in poskušam ugotoviti na katera vprašanja bi mi uporaba pametne ure lahko odgovorila in kakšen bi bil njen doprinos.

Zelo hitro sem ugotovila, da je trg preplavljen s pametnimi napravami, pa vendar mi »na prvi uč« nobena ni bila tako zelo všeč, da bi se lahko odločila za nakup. Res nisem izbirčna oseba, zato sem bila kar malo presenečena nad omejeno izbiro. Zaželela sem si namreč, da bi nosila uro, ki bi bila PAMETNA in LEPA.

Kaj hitro sem ugotovila, da tudi cena ne bo mačji kašelj za vse moje želje, zato sem iskala primerno rešitev. Cena pametne ure se namreč odraža po večini zaradi dveh pomembnih kategorij. To je kapaciteta baterije in kvaliteta vgrajenega senzorja. Kapaciteta baterije odloča o tem, kako dolgo bomo uro lahko uporabljali med polnjenji, kvaliteta vgrajenega senzorja pa o tem, kako natančni bodo izmerjeni podatki med našo aktivnostjo. Na kratko rečeno, dražja kot je ura, daljši ima čas delovanja in bolj natančni so izmerjeni podatki. Če si torej želite, da boste uro polnili 1x na teden, prikazovali pa se bodo izjemno točni podatki, potem si zagotovite pametno uro, kot so Apple Watch, Garmin, Suunto, Samsung Watch,… Če pa ste pripravljeni na nekaj kompenzacije, zato da boste hkrati za pametno uro plačali več kot polovico manj, ste na pravem mestu.

Ker smo po dolgih letih sodelovanja v izjemno dobrih odnosih z našimi partnerji in proizvodnjo, sem poslala nekaj povpraševanj naokoli in kaj kmalu sem prejela zanimive odgovore. Zadala sem si izziv, da preizkusim različne pametne ure in se nato glede na rezultate odločim, katera bo krasila moje zapestje in kaj vse bomo postavili na naše spletne poličke.

Po kar nekaj mesečnem testiranju, sem izbrala svoje favorite, osebno napisala (ne le prevedla iz originala) slovenska navodila za VSE ure v naši ponudbi. Pomembno se mi namreč zdi, da so navodila primerna tudi za tiste, ki se PRVIČ srečujejo z nakupom pametne ure. Zato sem si vzela nekoliko več časa in dopolnila navodila tudi z opisi aplikacij in jih napisala na podlagi svoje izkušnje.

Ta (kar obsežen) BLOG zapis pa sem se odločila napisati, ker sem želela opisati pametne ure iz naše ponudbe, na bolj osebni način in opozoriti na to kako jih jaz vidim. Seveda je tehnična specifikacija izjemnega pomena, saj le-ta najbolj vpliva na prodajno ceno, vendar se mi hkrati zdi zelo pomembno, da si izberemo takšno napravo, ki bo poleg prikazovanja želenih podatkov tudi sovpadala z našim stilom in načinom življenja. Glede na to, da postane pametna ura naš dnevni spremljevalec je pomembno, da se z njo počutimo dobro in nam je nošenje udobno.

BLOG zapis se obnavlja in sicer kronološko, glede na ponudbo pametnih ur v naši spletni trgovini. Opisi najnovejših modelov pametnih ur se nahajajo najvišje. Vsi opisi poleg osebnega pogleda na napravo vsebujejo tudi standardno primerjalno tabelo z osnovno specifikacijo. Tabela tako omogoča lažje primerjanje tehničnih lastnosti med urami. Za razlago vodotesnega nivoja, klikni na tabelo pri opisu pametne ure (link je na voljo na vsaki tabeli posebej) ali pa si preberi blog s klikom TUKAJ.

Nato pa skoči v našo spletno trgovino, ter izberi in naroči svojo uro s klikom TUKAJ.

MK20 JOY

Elegantna pametna ura MK20 JOY, te bo lahko spremljala na vsakem koraku (in ga tudi štela), saj se poda k prav vsakemu outfitu. Bodisi na sestanku, rekreaciji ali večerni pijači s prijateljicami. Mene je ura preprosto navdušila s svojo lahkotnostjo, odzivnostjo in seveda tudi z vsem kar nudi. Glede na svojo cenovno dostopnost in celoten seznam funkcij priljubljenih pametnih ur, je zadetek v polno, kateremu piko na i doda njen videz in dizajn. Vsaka mlada in aktivna dama bo z eleganco pametne ure MK20 več kot zadovoljna, saj je izredno preprosta za uporabo. Ura je izredno prijetna za nošenje in tudi lahka, tako da kar pozabiš da jo nosiš – dokler te vi službi ne opozori da že predolgo sediš (hehe). V aplikaciji si lahko personaliziraš ozadje ure in nastaviš vse parametre ter cilje, povsem po svojih željah. Poleg tega pa lahko pri naročilu izbiraš med rose gold in silver barvo, ter tudi med usnjenim paščkom in paščkom nerjavečega jekla. Kakšno kombinacijo si boš izbrala?

HDT7 BONITA

Že ime pametne ure HDT7 BONITA pove, da gre za pravo lepotico med urami. Dodaten sijaj ji doda diamantno obrušen ekran, ki doda piko na i njenemu prefinjenemu izgledu. Na prvi pogled niti nebi rekla, da gre za pametno uro, ampak klasično analogno uro. Kaj hitro po začetku uporabe, pa ti pokaže svojo zmogljivost in uporabnost. Ok, ima vse klasične funkcije kot večina drugih ur... ampak! Lahko si personaliziraš ozadje (izbereš katerokoli fotografijo v galeriji svojega telefona). Pri naročilu ure HDT7 BONITA, lahko izbiraš med srebrnim, zlatim in rose gold okvirjem zaslona, ki ravno prav poživijo eleganco ure. Sama sem si izbrala rose gold verzijo, katera spremlja na vsakem koraku - v službi, med popoldanskimi opravki ali ob športni aktivnost v družbi prijateljice. 

S09 GLITZ

Preprosta športno elegantna pametna lepotica S09 GLITZ se ponaša z ravnim zaslonom in diamantno pobrušenim robom. Rob zaslona in pašček, ki je iz visokokakovostnega umetnega usnja, sta barvno usklajena v roza, zeleni ali modri barvi. Ura je primerna za uporabo med vsakodnevnimi opravki ali za šport, za najstnice/ke ali gospe/gospode. Ura je ima poleg klasičnih funkcij tudi popularno funkcijo inteligentnega sistema za sledenje ženskih fizioloških sprememb (beleženje menstruacije, plodni in varni dnevi, ovulacija,…). Tako imam lahko meni pomembne informacije vedno pri roki saj sem bolj pozabljive sorte. S09 GLITZ pametna ura omogoča tudi daljinsko upravljanje kamere, kar je še posebej priročno ko želimo s prijateljicami narediti »selfi«, pa imamo »prekratke roke« da bi bile vse v objektivu.
Velikost ekrana ponuja preglednost podatkov, ne glede na to ali me zanima število prehojenih korakov ali prejeto obvestilo iz različnih aplikacij (SMS sporočilo, Facebook Messenger, Skype, Viber, Twitter,…). Je vodotesna, zato me spremlja pri hoji na bližnjih hrib, tudi v malo slabšem vremenu.

Q 26 LUX

Nova LUX linija pametnih ur, navdušuje tako med žensko, kot tudi med moško populacijo. S svojo prefinjeno obliko (ki mimogrede spominja na Apple watch), velikim zaslonom, lahkotnostjo in s ceno prepriča še tako zahtevnega uporabnika.
Njene funkcije in zmogljivost so me pri uporabi povsem navdušile. Vsebuje vse klasične funkcije pametnih ur (merilec srčnega utripa in krvnega tlaka, osnovni monitoring za saturacijo s kisikom, prikaz časa, koraki, razdalja, kalorije, nadzor spanja, obvestilo o klicu, iskanje telefona, nadzor telesne temperature, več športnih načinov in še veliko drugih), najbolj pa sem navdušena nad personalizacijo ozadja. V aplikaciji si namreč lahko nastaviš poljubno sliko (tudi iz svoje galerije fotografij), ki bo prikazana na uri.
Pametna ura Q26 LUX preseneča tudi z zelo občutljivim termisorjem, ki zazna že najmanjšo spremembo v temperaturi in te o spremembi tudi tako opozori (mejo opozorila lahko nastaviš v aplikaciji). Ura dosega IP68 vodotesni nivo, kar pomeni, da te brez težav spremlja pri tuširanju, plavanju in ostalih vsakodnevnih stikih z vodo.
Glede na to, da sem čez dan res aktivna in je ura z mano konstantno v pogonu, je med prvo uporabo z mano zdržala 10 dni brez polnjenja! Poleg tega pa komaj vem, da jo imam na roki zaradi mehkega silikonskega paščka, ki je res prijeten na otip. Mene je prepričala v Rose gold barvi, katera pa tebe?

MC11 RUBY

RUBY pametna ura

Neverjetna eleganca po dostopni ceni! 60 vgrajenih kristalov jo naredi posebno/edinstveno v svetu pametnih ur. Ohišje iz čistega bakra bo poskrbelo za dolgo življenjsko dobo, magnetni pašček pa je dolg 12cm, kar je vsekakor dovolj za večino ženskih rok. Všeč mi je velikost ure in diamantno obrušen ekran, ki kar vabi prijateljičine poglede. Torej, ni samo LEPA, ampak tudi PAMETNA. Posebnost pametne ure RUBY je ta, da aplikacija, s katero je povezana, omogoča sledenje ženskih fiziološkim ciklom (čas predvidene menstruacije, varni dnevi, plodni dnevi). Nikoli več ti ne bo potrebno vsakič znova preštevati dneve in preračunavati kdaj ponovno prihajajo »tisti« dnevi v mesecu. Ob redni 24urni dnevni uporabi, jo boš polnila s priloženim polnilcem približno na 3 dni. Čas uporabe je odvisen od tega, koliko opomnikov si boš v aplikaciji vključila. Osebno sem mnenja, da v kolikor uro uporabljam ves čas, se mi zdi bolj primerno, da vključim le tiste opcije, ki mi služijo, ostale pa uporabljam po potrebi. S tem se tudi podaljša čas uporabe. Na voljo so tri barve in prav vsaka je nekaj posebnega. Vijolična resnično izstopa, srebrna je za bolj sramežljive, saj se zlije z vsakim outfitom, rose gold pa vsekakor paše na poletna zagorela telesa. Poleg vsega pa vodotesni nivo IP68 zagotavlja zaščito pametne ure v primeru potopitve do 2m do 30min. Ni primerna za stik s toplo vodo (npr. kopanje v termalnih bazenih, jakuzijih in podobno). Če jo uporabiš v bazenu ali slani vodi, jo je takoj za tem potrebno oprati s čisto vodo in obrisati z mehko čisto krpo, da alkalne snovi v slani vodi in klor iz bazena, ne poškodujeta ohišja. Uro lahko polniš izključno takrat, ko je popolnoma suha.

RUBY primerjalna tabela

C6 MURPHY

Nizka poraba energije, kvaliteten senzor za natančno beleženje podatkov in atraktiven dizajn – vse to so lastnosti pametne ure C6 MURPHY. Ura sicer sodi v kategorijo osnovnih pametnih ur, ampak kljub temu ponuja širok nabor funkcij in meritev. Primerna je tako za otroke, odrasle in tudi starejše uporabnike. Ura je zelo prijetna za nošenje, saj ima pašček iz mehkega silikona, kateri je na stiku z aktivno enoto zakrivljen in se tako prilega obliki zapestja. Za uporabo je nadvse enostavna, aktivna enota ima barven zaslon in velike črke/številke, za lažje spremljanje podatkov. C6 MURPHY pametna ura omogoča tudi obvestila o klicih, SMS sporočilih, dostop do kamere na pametnem telefonu in alarme. Naročiš jo lahko v bodisi nevtralni beli ali črni barvi, bodisi v roza ali modri barvi.

 

H1 SAPPHIRE

SAPPHIRE pametna ura

»Prve ne pozabiš nikoli.« Kako resnična je ta poved. Ko sem prvič zagledala SAPPHIRE pametno uro, sem se v trenutku odločila, v katero smer bo šla ponudba pametnih ur v naši spletni trgovini. Diamantno obrušen ekran doda svoj sij, kristali v trikotniku zgoraj in spodaj pa so kot tista češnjica na vrhu torte. Vzela sem si modro, res je, zelo je izrazita, a ta mi je najprej padla v oči. Na kako eleganten način izstopa na roki, wow. Čisto zaradi »babjega firbca« sem kasneje začela razmišljati, če bi bila zame morda bolj primerna srebrna. Dopoldan v pisarni med strankami ali na sestankih s poslovnimi partnerji, popoldan na polju v športni preobleki in zvečer s prijateljicami na pijači… »Srebrna je bolj univerzalna, k vsakemu outfitu se bo podala,« mi je šlo po glavi. In sem si zagotovila še srebrno. Hm, 1x lahko ugibaš kaj se je zgodilo po nekaj dneh. Tako je, presedlala sem nazaj na modro barvo. Takšna pač sem, drugačna, posebna in sedaj sem vedela, da sem se v štartu pravilno odločila. Uporaba aplikacije na telefonu je izjemno enostavna. Najbolj pa sem navdušena nad možnostjo vpisovanja menstrualnih ciklov in tako imam na uri ves čas podatek, kdaj imam plodne dni, varne dni, ovulacijo,… kako priročno. Ura se polni v priloženi polnilni postaji in ima magnetni pašček. Super, še posebej zato, ker mi vse skupaj prihrani obisk urarja, za prilagajanje paščka.

SAPPHIRE primerjalna tabela

Y10 BUFFY

BUFFY pametna ura

Osnovna pametna ura, BUFFY smo jo poimenovali. Ni elegantna, je pa zelo uporabna. Prednost je mehak silikonski pašček, ki poskrbi za udobje četudi jo uporabljamo ves čas. Dizajn je malo neraven oz zamaknjen, da je ergonomsko bolj primerna za nošenje. Uro pred polnjenjem odstraniš iz paščka tako, da vodoravno potegneš pašček istočasno v obe smeri in ura bo »odstopila«. Nato pa jo vstaviš v priloženi polnilec. Polnila se bo 2uri, nemoteno pa jo lahko uporabljaš 2-3dni. Za najbolj optimalno zbiranje podatkov, uro namestiš nad zapestno kostjo. BUFFY pametna ura omogoča sledenje osnovnim funkcijam, kot so: število prehojenih korakov, prehojena razdalja, porabljene kalorije, bit srca, krvni pritisk, kisik v krvi, obvestilo o klicu, branje sporočil, opomniki in vreme. Nekateri jo uporabljajo ves čas, spet drugi le za športne aktivnosti, vsekakor pa je BUFFY pametna ura primerna za osnovnega uporabnika, ker je enostavna in razumljiva. Je super ideja za darilo.

BUFFY primerjalna tabela

STEWARD PRO

Pametna ura STEWARD PRO se od svoje malce starejše sestre STEWARD pametne ure, razlikuje praktično le v tem, da ima IP67 vodotesni nivo, kar pomeni, da jo brez skrbi lahko uporabljaš tudi pri manjših stikih z vodo (umivanje rok, dež,...). Kljub temu, da STEWARD PRO pametna ura sodi med ure, nizkocenovnega ranga, preseneča s svojo zmogljivostjo. Baterija ob polni uporabi zdrži do 3dni. Meni osebno to ob testiranju ni bilo moteče. Hitro sem se navadila, da sem jo pač bolj pogosto polnila (bodisi ponoči, bodisi popoldne, ko sem prišla iz službe če nisem imela popoldanskih aktivnosti, nekajkrat sem jo celo polnila v avtu, s pomočjo avtopolnilca). Vsekakor so funkcije ure odtehtale pogostejše polnjenje ure. Vse od beleženja spanja, meritev različnih telesu življenjskih funkcij, pa do opomnika ob predolgem sedenju ali obvestil o SMS sporočilih in klicih. Vsekakor lahko zaključim, da me je ura pozitivno presenetila s svojo ponudbo in jo priporočam vsem osnovnim začetnim ali nadaljevalnim uporabnikom. 

STEWARD

STEWARD pametna ura

Naša pametna ura STEWARD Zakaj smo jo poimenovali STEWARD (slo.: »postrešček«)? Predvsem zato, ker nam postreže z aktualnimi podatki. Gre za prvi model pametne ure, ki smo ga dali v našo ponudbo. Še pred tem, pa smo jo testirali več mesecev. Seveda vse z namenom, da bi ponudili najbolj ugodno rešitev vsem tistim, ki se prvič ali počasi spoznavate s pametnimi napravami. STEWARD pametna ura je najbolj osnovna pametna naprava, z izjemno nizko ceno (še posebej, če jih kupite za vso družino naenkrat). Plastičen pašček s primesjo silikona za upogljivost se iztakne iz ure. Ura pa ima na enem od »izrastkov«, ki se prikažeta, vgrajen čip za polnjenje. Stran, ki vsebuje omenjeni čip, vklopiš v katerikoli USB vhod (računalnik, laptop, hišni polnilec, polnilna baterija,…) in prične se polniti. Polnjenje traja cca 2uri, uporabljaš pa jo lahko 1-3dni. Res je, tako enostavno je. Ura je primerna za začetne uporabnike pametnih naprav, na podlagi prikazovanih podatkov v realnem času, pa vedno lahko razberemo marsikaj koristnega.

STEWARD pametna ura je primerna tudi za otroke, ki si želijo spoznavanja pametnih naprav. Že zaradi ekstremno hitrega tehnološkega napredka je prav, da so tudi naši otroci v koraku s časom.

STEWARD primerjalna tabela

M88 LADY ANASTACIA

LADY ANASTACIA pametna ura

Lahko bi ji rekla kar "moja druga ljubezen". In zakaj druga? Ker sem se najprej zaradi funkcionalnosti zaljubila v pametno uro SAPPHIRE (sem jo uporabljala več kot leto dni), dokler nisem srečala ure LADY ANASTACIA. S tem, da sem pričela uporabljati pametno uro LADY ANASTACIA, sem stopila še stopničko višje. Pri tej uri mi je najbolj všeč to, da je ohišje na voljo v srebrni in rose gold barvi, nato pa se lahko odločam med različnimi paščki. Dve barvi sta na voljo pri magnetnem paščku in dve barvi pri usnjenem paščku. Usnjen pašček je iz pravega usnja, zato je izjemno mehak in se hitro prilagodi roki. Ura ima preko 20 različnih funkcij, še vedno pa mi je najbolj všeč ta, da sledi mojim menstrualnim ciklom. Na voljo so 3 različne teme prikaza, na tej uri bolj elegantne in s premikajočimi elementi. Pri takšni uri nihče ne ostane ravnodušen, saj kristali po robu ure kar skačejo v oči. Svojo uro sem tudi kalibrirala in pri dnevnem merjenju pritiska sem ugotovila, da so izmerjeni podatki kar "shrljivo" točni. Glede na pozitivne izkušnje, je pametna ura LADY ANASTACIA trenutno moja prvakinja, saj sem z optimizacijo funkcij uspela doseči, da uro polnim na vsakih 8-9 dni. Za piko na i pa ima ura tudi vodotesni nivo IP68, kar pomeni, da mi ni potrebno skrbeti, če ura pride v stik z vodo.

LADY ANASTACIA primerjalna tabela

K6 KUBA

KUBA pametna ura

Dolgo časa sem se trudila in jo nato končno našla – ELEGANTNO pametno uro za PAMETNE moške. Od kar sem na svoje zapestje dala prvo elegantno žensko pametno uro sem vedela, da se bodo slej ko prej oglasili moški s stilom in povpraševali po elegantnejših različicah pametnih ur. Hitro sem se podala na lov, pa vendar mi je vseeno raziskovanje vzelo veliko časa. PRVIČ, sem ženska – potrebne so bile dodatne ankete kaj je moškim elegantnega pravzaprav všeč, in DRUGIČ – trg je preplavljen s športnimi pametnimi urami za moške, zato nisem bila prepričana kaj bi bilo za v našo ponudbo pravzaprav primerno in hkrati konkurenčno. Ob pogledu na KUBA uro, so se razblinili vsi dvomi. »Popolna je«, sem si rekla. Dodatno potrditev pa sem prejela še od več kot zahtevnih prijateljev. Eleganca se kaže s kockasto obliko jeklenega ohišja in paščkom iz visokokvalitetnega umetnega usnja. KUBA pametna ura je primerna tako za v pisarno, kot za na nogometno zelenico in večerno rajanje s prijatelji. Vse funkcije, ki jih potrebuješ so na dosegu »podrsa«. Tako je, po ekranu podrsamo (kot na telefonu) in funkcije ure enostavno uporabljamo. Ta pametna ura se bohoti z močno kapaciteto baterije (kar 230 mAh), kar pomeni, da se polni približno 1x na teden. Da je polnjenje pravilno in učinkovito pa poskrbi priložen magnetni polnilni kabel. Poleg vsega pa vodotesni nivo IP68 zagotavlja zaščito pametne ure v primeru potopitve do 2m do 30min. Brez skrbi boš tako zaplaval z uro na roki. Ni primerna za stik s toplo vodo (npr. kopanje v termalnih bazenih, jakuzijih in podobno). Če jo uporabiš v bazenu ali slani vodi, jo je takoj za tem potrebno oprati s čisto vodo in obrisati z mehko čisto krpo, da alkalne snovi v slani vodi in klor iz bazena, ne poškodujeta ohišja. Uro lahko polniš izključno takrat, ko je popolnoma suha.

KUBA primerjalna tabela

B80 STAR - razprodano

STAR pametna ura

WOW, WOW in še enkrat WOW sem rekla, ko sem jo prvič prijela v roko. Mehak visokokakovosten pašček iz umetnega usnja s primesmi silikona, daje izjemen občutek lahkotnosti na roki. Najbolj pa izstopa v zvezdo pobrušen ekran. Ravno zaradi zanimive izdelave, se ura posveti kot diamant ob vsakem premiku roke. Izjemno kvalitetni senzualni čip poskrbi, da so merjeni podatki izjemno natančni. Zaradi svoje izstopajoče elegance je zato primerna za ekstravagantne ženske, saj je na voljo le v čarobnih barvah (čutno rdeča, globoko modra in sijoča vijolična). Z 20-imi različnimi funkcijami dokazuje, da je tudi pametne, ne samo lepa. Vsebuje tudi funkcijo sledenja ženskim menstrualnim ciklom, zato je več kot primerna dnevna spremljevalka. Večja moč baterije pa zagotavlja skoraj celotedensko uporabo brez dodatnega polnjenja.

STAR primerjalna tabela

H7 LOLA - razprodano

LOLA pametna ura

Elegantna pametna ura LOLA je v prvi vrsti primerna za mlade dame. In sicer zaradi cenovne dostopnosti a hkrati s celim seznamom funkcij popularnih pametnih ur. Kristali, ki krasijo ohišje ure, ne bodo ostali neopaženi, ura pa bo brez polnjenja zdržala 3-5 dni. Pašček je iz visokokakovostnega umetnega usnja, zato ura izraža eleganco tudi med športnimi dejavnostmi. Vsaka mladostnica oz.mlada dama bo z elegantno pametno uro LOLA več kot zadovoljna, saj bo kar hitro postala njena dnevna zaveznica. Aplikacija za vodenje informacij pa je izredno enostavna in primerna za uporabo tudi za najstnice. Torej ne samo lepa, ampak tudi pametna ?

LOLA primerjalna tabela

S2 TIER - razprodano

TIER pametna ura

Osnovna pa vendar zmogljiva pametna ura S2 TIER sicer ni bila prva izbira za v ponudbo v naši spletni trgovini, vendar se je skozi čas izkazala za izredno zanesljivo. Vse osnovne aplikacije, kot so merjenje srčnega utripa, prehojeni koraki, prehojena dolžina, vodenje kvalitete spanca, izbiranje športnih načinov, merjenje krvnega pritiska, so poleg ostalih funkcij več kot dovolj za osnovnega uporabnika. Ekran je širši kot pri večini pametnih ur tega razreda, zato so podatki jasni in vedno pri roki. Mehak silikonski pašček je več kot naročen, saj praktično pozabimo, da imamo uro na roki. To pa nam omogoča, da jo brez problema nosimo tudi ponoči in tako spremljamo kvaliteto našega spanca. Ima vgrajen USB čip, ki se vstavi v katerikoli USB vhod, zato nikoli ni treba skrbeti za ločen polnilec. Ura se bo polnila cca 2uri, so naslednjega polnjenja pa bo preteklo cca 3dni. Vsekakor je TIER pametna ura primerna za osnovnega uporabnika, ker je enostavna in razumljiva. Je super ideja za darilo.

TIER primerjalna tabela

D18 PERLA - razprodano

PERLA pametna ura

Wow Wow in še enkrat Wow. Že po sliki me je ta pametna ura PERLA neverjetno privlačila, ko pa sem jo prijela v roko, se je nisem mogla nagledati. Glede na to, da se jo vodi v enaki aplikaciji, kot še nekatere druge elegantne ure iz naše ponudbe, sem v uporabo že 100 procentna, vsekakor pa še posebej navdušuje z dizajnom. Visok izrezljan rob okrašen s kristali in oglato pobrušenim ekranom je zares neverjeten. Motivi, ki so na voljo za prikaz osnovnega ekrana, so ČUDOVITI. 110 mAh baterija bo poskrbela za 3-5 dnevno uporabo brez dodatnega polnjenja. Ne le PAMETNA, ampak tudi EKSTREMNO LEPA. Tudi PERLA omogoča sledenje ženskih fiziološkim ciklom (čas predvidene menstruacije, varni dnevi, plodni dnevi). Nikoli več ti ne bo potrebno vsakič znova preštevati dneve in preračunavati kdaj ponovno prihajajo »tisti« dnevi v mesecu. Ob redni 24urni dnevni uporabi, jo boš polnila s priloženim polnilcem približno na 3-5 dni. Čas uporabe je odvisen od tega, koliko opomnikov si boš v aplikaciji vključila. V ključi le tiste opcije, ki ti bodo služile. S tem se tudi podaljša čas uporabe. Na voljo so tri barve in prav vsaka je nekaj posebnega. Vijolična resnično izstopa, srebrna je za bolj sramežljive, saj se zlije z vsakim outfitom, rose gold pa vsekakor paše na poletna zagorela telesa. Magnetni pašček pa omogoča nošenje pametne ure osebam z različnim obsegom zapestja. Obisk urarja in izdelovanje dodatnih luknjic so torej preteklost.

PERLA primerjalna tabela

HI18 DIANA - razprodano

DIANA pametna ura

Pametna ura DIANA je nežna, elegantna, brez dodatkov, zelo »čista«. Ekran je raven, rob pa diamantno pobrušen. Malenkost tanjša zasnova bolj poudarja visoko modo in eleganco. Prijateljica pravi, da je njena pametna ura DIANA v rose gold barvi najlepši nakit, ki paše k prav vsaki poletni oblekici (mimogrede, prijateljica je navdušenka nad visoko modo in se vedno čudim, kako je lahko ves časv koraku z modo). Uporaba aplikacije na telefonu je sila enostavna in razumljiva, še posebej zato, ker v paketku prejmeš tudi slovenska navodila, ki sem jih napisala sama. Zdi se mi izjemnega pomena, da so navodila primerna tudi za tiste, ki se prvič srečujete s pametnimi urami. Najbolj pa sem navdušena nad možnostjo vpisovanja menstrualnih ciklov in tako imam na uri ves čas podatek, kdaj imam plodne dni, varne dni, ovulacijo,… kako priročno. Ura se polni v priloženi polnilni postaji in ima magnetni pašček. Super, še posebej zato, ker mi vse skupaj prihrani obisk urarja, za prilagajanje paščka.

DIANA primerjalna tabela

H8 FIONA - razprodano

FIONA pametna ura

Elegantna klasika, ki skoraj ne spominja na pametno uro. Ob pogledu na to lepotico, ti zastane dih. V celoti izdelana iz kombinacije cinkove zlitine in nerjavečega jekla. Če želiš, da nihče ne bo vedel, da nosiš pametno uro, potem je FIONA prava zate. Zgleda kot klasična elegantna kovinska ura, ko pa se dotakneš ekrana, te ne pusti ravnodušne. Povezava z aplikacijo na telefonu je enostavna, sledenje zbranim podatkom pa enostavno. V paketu prejmeš tudi napravo za krajšanje paščka, zato ti bo prihranjen obisk pri urarju, saj boš vse lahko uredila sama. Še vedno pa gre za pametno uro in pravilo je, da se mora senzor na spodnji strani ure dotikati kože, da se bodo podatki pravilno zbirali. Pametna ura FIONA je na voljo v treh barvah. Univerzalna srebrna je super za vse priložnosti, rose gold primerno izstopa, še posebej na poletnem zagorelem telesu, ter črna, ki izraža visoko eleganco in neprecenljivo dopolni večerni elegantni videz.

FIONA primerjalna tabela

B02 KONGO - razprodano

KONGO pametna ura

Prva misel ob pametni uri KONGO se je vsekakor navezovala na kompaktno ohišje iz nerjavečega jekla v modni temno sivi mat barvi. V trenutku, ko jo primeš v roko začutiš, da gre za nekaj uporabnega IN kvalitetnega. Skupaj z mehkim silikonskim paščkom bo to najbolj udobna pametna ura, kar jih boš imel/a. Z dvojnim Nordic čipom bodo zabeleženi podatki izjemno kvalitetni, 120mAh baterija pa bo poskrbela za nemoteno uporabo. Pametno uro se polni približno 1x na vsakih 5-7 dni. KONGO pametna ura je na voljo v treh različnih barvnih kombinacijah, ki so izjemno univerzalne in tako primerne za moške, kot tudi za ženske. Ženske, ki se veliko ukvarjajo s športom in jih naše elegantne ure ne prepričajo, bodo vsekakor zadovoljne uporabnice KONGO ure, saj le-ta vsebuje tudi možnost vpisovanja menstrualnih ciklov. Tako bo aplikacija sama preračunala plodne dni, ovulacijo in varne dni. Seveda se bo vsak moški ustrašil te opcije… pa vendar, kot moški te opcije pač ne boš vklopil. Ura se bo iz praznega do polnega napolnila v samo 90-ih minutah, zato je resnično uporaben pripomoček.

KONGO primerjalna tabela

F21 DINO - razprodano

DINO pametna ura

DINO pametna ura je do sedaj požela največ uspeha v primerjavi z ostalimi cenejšimi potrošniškimi pametnimi urami na trgu. V razmerju za zelo dostopno ceno, prejmeš izjemno kvalitetno pametno napravo. Velik ekran – izjemnih 1,14' omogoča tudi velik prikaz, zato s sledenjem podatkov ne boš imel/a težav niti med premikanjem (npr. med tekom). Mehak silikonski pašček je univerzalnih barv, zato je DINO pametna ura primerna tako za moške kot za ženske. Polni se s priloženim magnetnim kablom približno 2uri. Kapaciteta baterije pa bo poskrbela, da se polnili na približno vsakih 5-7 dni, medtem ko bo v standby mode-u počakala tudi do 10dni. Vodotesni nivo IP68 pa omogoča tudi uporabo v stiku s hladno vodo. Npr. umivanje rok, tuširanje, plavanje. Ni primerna za stik s toplo vodo (npr. kopanje v termalnih bazenih, jakuzijih in podobno). Če jo uporabiš v bazenu ali slani vodi, jo je takoj za tem potrebno oprati s čisto vodo in obrisati z mehko čisto krpo, da alkalne snovi v slani vodi in klor iz bazena, ne poškodujeta ohišja. Uro lahko polniš izključno takrat, ko je popolnoma suha. Pametna ura DINO te bo tako spremljala vsak dan in ti hkrati pomagala do še boljših rezultatov.

DINO primerjalna tabela

Dodaj odgovor

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.