040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

BUSINESS BREATH BEŽ ETUI ZA APPLE IPAD AIR (2022) / AIR (2020) / IPAD PRO 11' (2021) (2020) (2018)

27,00 €

Zaloga: Ni na zalogi

3 V 1! Usnjen etui ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš tablico. Uporabljaš ga lahko na več načinov:

- Vgrajen ima magnetni gumb za popolno prileganje.
- Visokokakovostno umetno usnje prijetno na otip.
- Ohišje iz TPU gume, ki se tesno prilega tablici in ne drsi.
- Tanka zasnova.
- Zunanja stran etuija ima dva žepka za shranjevanje raznih papirjev in dokumentov.
- Prostor za 3 kartice in fotografijo na notranji strani.
- Zložljivo stojalo za udoben ogled videa.
- Zagotovite popolno zaščito tablice pred praskami.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico.

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

BUSINESS BREATH BEŽ ETUI ZA APPLE IPAD AIR (2022) / AIR (2020) / IPAD PRO 11' (2021) (2020) (2018) 3 V 1! Usnjen etui ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš tablico. Uporabljaš ga lahko na več načinov:- Vgrajen ima magnetni gumb za popolno prileganje. - Visokokakovostno umetno usnje prijetno na otip. - Ohišje iz TPU gume, ki se tesno prilega tablici in ne drsi. - Tanka zasnova. - Zunanja stran etuija ima dva žepka za shranjevanje raznih papirjev in dokumentov. - Prostor za 3 kartice in fotografijo na notranji strani. - Zložljivo stojalo za udoben ogled videa. - Zagotovite popolno zaščito tablice pred praskami.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico. 660201216A 660201216A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660201216A_1000x1000_1.jpg.jpg
27 EUR 2024-06-25Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.