040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

METAL REX RDEČ OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A52 / GALAXY A52 5G / GALAXY A52S 5G

16,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek METAL REX je odlična zaščita za vaš telefon, saj je:

- Odporen, trden in ekstremen hybrid ovitek z vgrajenim stojalom.
- Ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Kombinacija zunanje trdne plastike in notranjega dela iz TPU gume poskrbi, da je telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih.
- Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo.
- Kovinsko držalo na zadnji strani omogoča bolj varno uporabo telefona in stojalo za prostoročen ogled videoposnetkov kjerkoli in kadarkoli. Lahko ga pritrdimo tudi na avto-nosilec.
- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3,5€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3,5€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • V januarju podaljšana redna dostava zaradi kolektivnega dopusta proizvodnje - NUJNO PREVERI TUKAJ

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 9:00 do 14:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

METAL REX RDEČ OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A52 / GALAXY A52 5G / GALAXY A52S 5G Ovitek METAL REX je odlična zaščita za vaš telefon, saj je:- Odporen, trden in ekstremen hybrid ovitek z vgrajenim stojalom. - Ščiti telefon pred udarci in praskami. - Kombinacija zunanje trdne plastike in notranjega dela iz TPU gume poskrbi, da je telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih. - Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo. - Kovinsko držalo na zadnji strani omogoča bolj varno uporabo telefona in stojalo za prostoročen ogled videoposnetkov kjerkoli in kadarkoli. Lahko ga pritrdimo tudi na avto-nosilec. - Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 660124534C 660124534C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/660124534C_1000x1000_1.jpg.jpg
16 EUR 2023-01-29Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.