040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

PREMIUM SUIT ROZA - SAMSUNG GALAXY S6

Cena: 14,95 €

Akcija: 10,47 €

Zaloga: Ni na zalogi

3 V 1! Premium usnjen etui se na svetlobi rahlo blešči. Znotraj ima ohišje iz upogljivega TPU gela ter magnetno zapiranje. Uporabljaš ga lahko na več načinov. Izdelan je tako, da ščiti telefon pred udarci, pregib lahko uporabljaš za udoben ogled videa. Etui lahko med pogovorom ostane zaprt, saj ima odprtine za slušalko in mikrofon.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

PREMIUM SUIT ROZA - SAMSUNG GALAXY S6 Samsung 3 V 1! Premium usnjen etui se na svetlobi rahlo blešči. Znotraj ima ohišje iz upogljivega TPU gela ter magnetno zapiranje. Uporabljaš ga lahko na več načinov. Izdelan je tako, da ščiti telefon pred udarci, pregib lahko uporabljaš za udoben ogled videa. Etui lahko med pogovorom ostane zaprt, saj ima odprtine za slušalko in mikrofon. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! SMS6-3003F-12020889D SMS6-3003F-12020889D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/m/sms6-3003f-1.jpg
10.465 EUR 2019-10-17 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.