ŽENSKA MAJICA - LIVE YOUR DREAM (KRATEK ROKAV)

13,90 €

Zaloga: Na zalogi

- Ženska majica s kratkimi rokavi
- Blagovna znamka KARIBAN
- Ozek model z globokim izrezom
- Odlična kakovost in tesno prileganje
- Atraktiven potisk na sprednji strani
- Nevpadljiv logotip Etuizamobi na levem rokavu
- 100% Bombaž

V kolikor je majica na zalogi, bo odposlana še isti delovni dan, v nasprotnem primeru pa najkasneje v petih delovnih dneh.

Material: 100% bombaž

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

ŽENSKA MAJICA - LIVE YOUR DREAM (KRATEK ROKAV) - Ženska majica s kratkimi rokavi - Blagovna znamka KARIBAN - Ozek model z globokim izrezom - Odlična kakovost in tesno prileganje - Atraktiven potisk na sprednji strani - Nevpadljiv logotip Etuizamobi na levem rokavu - 100% Bombaž V kolikor je majica na zalogi, bo odposlana še isti delovni dan, v nasprotnem primeru pa najkasneje v petih delovnih dneh. MAJICA-KRZ-DREAM MAJICA-KRZ-DREAM https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/_/1.jpg
13.9 EUR 2020-10-29 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition