BRUSHED CARD ČRN - SAMSUNG GALAXY S8

9,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Odporen, trden in ekstremen etui.
- Kombinacija brušene plastike in gume.
- Ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih.
- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Tesno prileganje.
- Na hrbtni strani ovitka je reža, kamor lahko varno pospraviš kartico.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

BRUSHED CARD ČRN - SAMSUNG GALAXY S8 Samsung - Odporen, trden in ekstremen etui. - Kombinacija brušene plastike in gume. - Ščiti telefon pred udarci in praskami. - Telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih. - Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Tesno prileganje. - Na hrbtni strani ovitka je reža, kamor lahko varno pospraviš kartico. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 10126408A 10126408A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10126408a-1_500x500.jpg
9.95 EUR 2019-10-16 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition