NXE GLASS MODRE SNEŽINKE - APPLE IPHONE 6 / IPHONE 6S

19,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

- Odporen, lahek in praktično neuničljiv etui iz hybrid plastike, gume po robovih in potiskanega kaljenega stekla zadaj, ki ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Etui je trpežen in eleganten, hkrati pa omogoča dober oprijem in ne drsi.
- Je tanek in se tesno prilega vašemu telefonu.
- Dodani svetleči kristali, ki so kvalitetno pritrjeni na kaljeno steklo

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

NXE GLASS MODRE SNEŽINKE - APPLE IPHONE 6 / IPHONE 6S - Odporen, lahek in praktično neuničljiv etui iz hybrid plastike, gume po robovih in potiskanega kaljenega stekla zadaj, ki ščiti telefon pred udarci in praskami. - Etui je trpežen in eleganten, hkrati pa omogoča dober oprijem in ne drsi. - Je tanek in se tesno prilega vašemu telefonu. - Dodani svetleči kristali, ki so kvalitetno pritrjeni na kaljeno steklo Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101111053D 101111053D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101111053D_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2020-09-21 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition