POSLOVNI USPEH RDEČ - ETUI ZA IQOS

26,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

- visokokakovostno umetno usnje z vintage stilom
- Odlično prileganje napravi
- Prostor za čistilno ščetko in škatlico HEETS paličic za segrevanje
- Dodaten žepek za denar in 3 reže za kartice
- Magnetno zapiranje
- Kompakten, lahek, enostaven za uporabo
- Odlična zaščita vaše IQOS naprave pred zunanjimi vplivi

Izognite se poškodbam in zaščitite vaš IQOS!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

POSLOVNI USPEH RDEČ - ETUI ZA IQOS - visokokakovostno umetno usnje z vintage stilom - Odlično prileganje napravi - Prostor za čistilno ščetko in škatlico HEETS paličic za segrevanje - Dodaten žepek za denar in 3 reže za kartice - Magnetno zapiranje - Kompakten, lahek, enostaven za uporabo - Odlična zaščita vaše IQOS naprave pred zunanjimi vplivi Izognite se poškodbam in zaščitite vaš IQOS! 849900247B 849900247B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/4/849900247B_1000x1000_1.jpg
26.95 EUR 2020-09-24 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition