GLAM PAMETNE ROKAVICE - MODRE

12,95 €

Zaloga: Na zalogi

Zimske rokavice so vsestranske in neverjetno uporabne.

Zima prihaja in z njo hladno vreme. Tudi v mrazu pa telefon verjetno še vedno zvoni in najbrž se vam je že zgodilo, da je klicatelj nad vami že obupal, saj ste potrebovali preveč časa, da ste sneli navadne rokavice in prevzeli klic.

Zimske rokavičke z dvema prstoma občutljivimi na dotik, so primerne za vse zaslone pametnih naprav. Z njimi boste brez problema še naprej lahko brskali po telefonu in ostalih pametnih napravah.

- Domiselno darilo v času obdarovanj
- Primerno za ženske in moške
- Univerzalna velikost
- Dva prsta občutljiva za dotik
- Nastavljiv zapestni trak
- Znotraj obložene z žametno tkanino
- Odporne na veter in izjemno tople

Dolžina srednjega prsta: 9 cm
Skupna dolžina (od srednjega prsta do zapestja): 24,5 cm

Material: 100% bombaž

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

GLAM PAMETNE ROKAVICE - MODRE Zimske rokavice so vsestranske in neverjetno uporabne. Zima prihaja in z njo hladno vreme. Tudi v mrazu pa telefon verjetno še vedno zvoni in najbrž se vam je že zgodilo, da je klicatelj nad vami že obupal, saj ste potrebovali preveč časa, da ste sneli navadne rokavice in prevzeli klic. Zimske rokavičke z dvema prstoma občutljivimi na dotik, so primerne za vse zaslone pametnih naprav. Z njimi boste brez problema še naprej lahko brskali po telefonu in ostalih pametnih napravah. - Domiselno darilo v času obdarovanj - Primerno za ženske in moške - Univerzalna velikost - Dva prsta občutljiva za dotik - Nastavljiv zapestni trak - Znotraj obložene z žametno tkanino - Odporne na veter in izjemno tople Dolžina srednjega prsta: 9 cm Skupna dolžina (od srednjega prsta do zapestja): 24,5 cm 860201964C 860201964C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/6/860201964C_1000x1000_1.jpg
12.95 EUR 2020-06-05 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition