NILLKIN OKNO V SVET ČRN - HUAWEI MATE 10 PRO

20,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Usnjen etui ima znotraj ohišje iz trdne plastike, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov:

- Ščiti telefon pred udarci in praskami,
- moderen, posloven izgled
- brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre
- na desni strani je okence, da so določene informacije vidne brez odpiranja - smart case (vključi se v nastavitvah telefona - poglej zadnjo sliko z navodili)
- reža pri zvočniku, tako se je možno pogovarjati po telefonu tudi z zaprtim etuijem

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

NILLKIN OKNO V SVET ČRN - HUAWEI MATE 10 PRO Usnjen etui ima znotraj ohišje iz trdne plastike, kamor vstaviš telefon. Uporabljaš ga lahko na več načinov: - Ščiti telefon pred udarci in praskami, - moderen, posloven izgled - brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre - na desni strani je okence, da so določene informacije vidne brez odpiranja - smart case (vključi se v nastavitvah telefona - poglej zadnjo sliko z navodili) - reža pri zvočniku, tako se je možno pogovarjati po telefonu tudi z zaprtim etuijem Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101705835A 101705835A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101705835A_1000x1000_1.jpg
20.95 EUR 2020-04-06 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition