2M ORIGINALEN 8 PIN (LIGHTNING) PODATKOVNO POLNILNI KABEL ZA APPLE NAPRAVE

22,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Originalen USB na 8pin (lightning) podatkovno polnilni kabel za Apple naprave z oznako MD819.

Izdelek je pakiran v originalni kartonasti embalaži!

Dolžina: 2m
Barva: bela

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

OBVESTILO (velja le za izdelke z redno dostavo 5-12 delovnih dni): Zaradi DOPUSTA se čas dostave podaljša in je odprema naročila predvidena za 10.-11.2.

 • HOČEM TAKOJ! pomeni:
 • 1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

  Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

  2M ORIGINALEN 8 PIN (LIGHTNING) PODATKOVNO POLNILNI KABEL ZA APPLE NAPRAVE Originalen USB na 8pin (lightning) podatkovno polnilni kabel za Apple naprave z oznako MD819. Izdelek je pakiran v originalni kartonasti embalaži! Dolžina: 2m Barva: bela MD819 MD819 https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/p/apple1_1.jpeg
  22.95 EUR 2020-01-27 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition