NXE ROZA-VIJOLIČEN SIJ - SAMSUNG GALAXY A9 (2018)

11,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Odporen, lahek in praktično neuničljiv etui iz TPU gume ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Visokokvaliteten tisk na črn etui poskrbi, da je vaš telefon pravi dizajnerski kos.
- Etui je trpežen in eleganten, hkrati pa omogoča dober oprijem in ne drsi.
- Je tanek in se tesno prilega vašemu telefonu.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

NXE ROZA-VIJOLIČEN SIJ - SAMSUNG GALAXY A9 (2018) - Odporen, lahek in praktično neuničljiv etui iz TPU gume ščiti telefon pred udarci in praskami. - Visokokvaliteten tisk na črn etui poskrbi, da je vaš telefon pravi dizajnerski kos. - Etui je trpežen in eleganten, hkrati pa omogoča dober oprijem in ne drsi. - Je tanek in se tesno prilega vašemu telefonu. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101215653A 101215653A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101215653A_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2021-05-08 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition