LIQUID BLEŠČICE FLAMINGOS - SAMSUNG GALAXY A9 (2018)

11,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Simpatičen potisk, za bolj eleganten element na tvojem telefonu
- Bleščeči prah in bleščice dodajo več čara in zabave
- Dinamično oblikovan "živi pesek" je poseben in privlačen
- Ohišje iz TPU gela je lahko, vzdržljivo in ne drsi
- Zaprti stranski gumbi poskrbijo, da se po robovih ne nabirata prah in umazanija

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

LIQUID BLEŠČICE FLAMINGOS - SAMSUNG GALAXY A9 (2018) - Simpatičen potisk, za bolj eleganten element na tvojem telefonu - Bleščeči prah in bleščice dodajo več čara in zabave - Dinamično oblikovan "živi pesek" je poseben in privlačen - Ohišje iz TPU gela je lahko, vzdržljivo in ne drsi - Zaprti stranski gumbi poskrbijo, da se po robovih ne nabirata prah in umazanija Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101216378C 101216378C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101216378C_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2021-05-08 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition