ALU ZAŠČITA ZA ZADNJO KAMERO - HUAWEI MATE 20 PRO

9,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Zaščitni objektiv kamere je izdelan iz vrhunskega kovinskega materiala z močno trdoto. Učinkovito varuje vaš objektiv pred praskami, poškodbami, nabiranjem masti in ga ohrani kot novega.

- Izdelan je iz vrhunskega kovinskega materiala,
- močna trdnost, super anti-scratch,
- eleganten videz,
- polna pokrivna leča kamere, boljša zaščita,
- enostavna namestitev in uporaba, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o zaščiti ekranov in kamer si preberi BLOG!


Material: kovina

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

ALU ZAŠČITA ZA ZADNJO KAMERO - HUAWEI MATE 20 PRO Zaščitni objektiv kamere je izdelan iz vrhunskega kovinskega materiala z močno trdoto. Učinkovito varuje vaš objektiv pred praskami, poškodbami, nabiranjem masti in ga ohrani kot novega. - Izdelan je iz vrhunskega kovinskega materiala, - močna trdnost, super anti-scratch, - eleganten videz, - polna pokrivna leča kamere, boljša zaščita, - enostavna namestitev in uporaba, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o zaščiti ekranov in kamer si preberi BLOG!

103508779B 103508779B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103508779B_1000x1000_1.jpg
9.95 EUR 2020-05-30 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition