RING KLASIK GOLD

7,95 €

Zaloga: Na zalogi

Univerzalni 360° obroček, primeren za vsak telefon je narejen in visokokakovostne cinkove zlitine in trdne plastike.

- Močno lepilo 3M zagotavlja sigurno pritrditev in preprečuje zdrs telefona iz rok.
- 180-stopinjska zložljiva zasnova, zato je upravljanje telefona z eno roko zelo priročno in sigurno.
- Uporabite ga med gledanjem filmov, poslušanjem glasbe, videoklicem ali delanjem selfijev.
- Postavite ga na pisarniško mizo, v avto, kuhinjski pult, zraven postelje itd., saj se odlično obnese kot stojalo.
- Nastavljiv 360-stopinjski kot za uresničitev vseh vaših potrebe, lahko se prosto vrti.

V ringu je kovinska ploščica, zato ga lahko uporabljate v kombinaciji z magnetnim avto stojalom.

Material: PC

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

RING KLASIK GOLD Univerzalni 360° obroček, primeren za vsak telefon je narejen in visokokakovostne cinkove zlitine in trdne plastike. - Močno lepilo 3M zagotavlja sigurno pritrditev in preprečuje zdrs telefona iz rok. - 180-stopinjska zložljiva zasnova, zato je upravljanje telefona z eno roko zelo priročno in sigurno. - Uporabite ga med gledanjem filmov, poslušanjem glasbe, videoklicem ali delanjem selfijev. - Postavite ga na pisarniško mizo, v avto, kuhinjski pult, zraven postelje itd., saj se odlično obnese kot stojalo. - Nastavljiv 360-stopinjski kot za uresničitev vseh vaših potrebe, lahko se prosto vrti. V ringu je kovinska ploščica, zato ga lahko uporabljate v kombinaciji z magnetnim avto stojalom. 102101666D 102101666D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/102101666D_1000x1000_1.jpg
7.95 EUR 2020-09-24 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition