LIQUID BLEŠČICE VIJOLIČEN OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A9 (2018)

11,95 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek iz TPU upogljivega gela:

- ima na zadnji strani folijo, ki deluje kot ogledalo in tekočino kjer se pretakajo bleščice,
- je odporen, lahek in praktično neuničljiv,
- ščiti telefon pred udarci in praskami,
- hitra in enostavna namestitev
- hkrati omogoča dober oprijem in ne drsi.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

LIQUID BLEŠČICE VIJOLIČEN OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A9 (2018) Ovitek iz TPU upogljivega gela: - ima na zadnji strani folijo, ki deluje kot ogledalo in tekočino kjer se pretakajo bleščice, - je odporen, lahek in praktično neuničljiv, - ščiti telefon pred udarci in praskami, - hitra in enostavna namestitev - hkrati omogoča dober oprijem in ne drsi. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101218007D 101218007D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101218007D_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2021-05-08 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition