ROAR PISAN NASMEH ČRN ETUI ZA LG V40 THINQ

12,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

Prenašajte telefon v retro slogu s tem klasičnim etuijem znane blagovne znamke Roar. Ovitek je narejen tako, da vanj lahko pospravite svoje najljubše kartice na levi strani. Elegantna zaščitna torbica za telefon in denarnica v enem. Lahko se uporablja kot stojalo za lažjo gledanje video posnetkov.

- Vzorec z retro slogom.
- Narejen je iz trpežnega visokokakovostnega umetnega usnja v kombinaciji s TPU gelom.
- Dve reši za kartice in žepek za denar.
- Priročno se ga lahko uporablja kot stojalo.
- Spredaj je izrez za zvočnik, kar pomeni, da se lahko pogovarjate po telefonu tudi z zaprtim ovitkom.
- Magnetno zapiranje.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

ROAR PISAN NASMEH ČRN ETUI ZA LG V40 THINQ Prenašajte telefon v retro slogu s tem klasičnim etuijem znane blagovne znamke Roar. Ovitek je narejen tako, da vanj lahko pospravite svoje najljubše kartice na levi strani. Elegantna zaščitna torbica za telefon in denarnica v enem. Lahko se uporablja kot stojalo za lažjo gledanje video posnetkov. - Vzorec z retro slogom. - Narejen je iz trpežnega visokokakovostnega umetnega usnja v kombinaciji s TPU gelom. - Dve reši za kartice in žepek za denar. - Priročno se ga lahko uporablja kot stojalo. - Spredaj je izrez za zvočnik, kar pomeni, da se lahko pogovarjate po telefonu tudi z zaprtim ovitkom. - Magnetno zapiranje. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101402508A 101402508A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101402508A_1000x1000_3.jpg
12.95 EUR 2020-07-12 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition