LASER BLUE BUTTERFLIES ETUI ZA XIAOMI REDMI NOTE 7

11,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Etui LASER je iz visokokakovostnega umetnega usnja, notranjost kamor vstaviš svoj telefon pa je iz TPU gela.
- Ima atraktiven in moden potisk.
- Prevlečen je s sijajnim premazom za sijoče prelivanje barv.
- Omogoča ti udoben ogled videoposnetkov.
- Lahko služi tudi kot denarnica: reže za kartice za prenos denarja, osebnih in kreditnih kartic.
- Priložen priročen trak za enostavno nošenje.
- Izdelan je tako, da ščiti telefon pred udarci med vsakodnevno uporabo.


Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

LASER BLUE BUTTERFLIES ETUI ZA XIAOMI REDMI NOTE 7 - Etui LASER je iz visokokakovostnega umetnega usnja, notranjost kamor vstaviš svoj telefon pa je iz TPU gela. - Ima atraktiven in moden potisk. - Prevlečen je s sijajnim premazom za sijoče prelivanje barv. - Omogoča ti udoben ogled videoposnetkov. - Lahko služi tudi kot denarnica: reže za kartice za prenos denarja, osebnih in kreditnih kartic. - Priložen priročen trak za enostavno nošenje. - Izdelan je tako, da ščiti telefon pred udarci med vsakodnevno uporabo. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101904066I 101904066I https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101904066I_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2019-10-21 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition