GLASS BE YOURSELF TWILIGHT BLACK/BLUE OVITEK ZA HUAWEI P20 PRO

19,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Hrbtna stran iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi,
- TPU robovi, enostavna namestitev in odstranitev,
- tanek in lahek ovitek, ki se tesno prilega vašemu telefonu,
- odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere.
- z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv ter zapisani dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

GLASS BE YOURSELF TWILIGHT BLACK/BLUE OVITEK ZA HUAWEI P20 PRO - Hrbtna stran iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi, - TPU robovi, enostavna namestitev in odstranitev, - tanek in lahek ovitek, ki se tesno prilega vašemu telefonu, - odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere. - z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv ter zapisani dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101712869E 101712869E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101712869E_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2020-10-30 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition