AKADEMIK - IPAD AIR

Cena: 28,95 €

Akcija: 16,95 €

Zaloga: Na zalogi

Trpežen etui iz umetnega usnja naredi tvoj iPad Air moden in poseben.

Etui je primeren za iPad Air in vsebuje usnjeno ohišje, kamor enostavno vstaviš svojo tablico.
Pregib, ki služi kot stojalo pa omogoča udobno gledanje videa.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite svoj iPad!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

AKADEMIK - IPAD AIR Trpežen etui iz umetnega usnja naredi tvoj iPad Air moden in poseben. Etui je primeren za iPad Air in vsebuje usnjeno ohišje, kamor enostavno vstaviš svojo tablico. Pregib, ki služi kot stojalo pa omogoča udobno gledanje videa. Izognite se dragim popravilom in zaščitite svoj iPad! IPAD5-3014E-configurable IPAD5-3014E-configurable https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/p/ipad5-3014e-1_1.jpg
16.95 EUR 2019-10-25 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition