SMEJOČA POŠAST OVITEK ZA HUAWEI P SMART Z

9,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Popoln potisk, ki personalizira tvojo napravo.
- IMD potisk je na notranji strani etuija zato se ne obrabi, žive barve.
- Mehki TPU gel se lahko brez deformacij prosto zvija.
- Enostavna namestitev.
- Tanek, se lepo prilega telefonu in ščiti vse robove telefona.
- Omogoča dober oprijem, ne drsi.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

SMEJOČA POŠAST OVITEK ZA HUAWEI P SMART Z - Popoln potisk, ki personalizira tvojo napravo. - IMD potisk je na notranji strani etuija zato se ne obrabi, žive barve. - Mehki TPU gel se lahko brez deformacij prosto zvija. - Enostavna namestitev. - Tanek, se lepo prilega telefonu in ščiti vse robove telefona. - Omogoča dober oprijem, ne drsi. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101714091B 101714091B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101714091B_1000x1000_1.jpg
9.95 EUR 2019-10-25 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition