LIQUID BLEŠČICE LOVILEC SANJ OVITEK ZA HUAWEI P SMART Z / HUAWEI HONOR 9X

11,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

- Zadnja stran etuija je napolnjena s tekočino, kjer se pretakajo bleščice.
- Etui iz mehkega in fleksibilnega TPU gela.
- Dvignjena hrbtna ustnica za zaščito objektiva fotoaparata pred praskami.
- Ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Hkrati omogoča dober oprijem in ne drsi.
- Enostavna namestitev.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

LIQUID BLEŠČICE LOVILEC SANJ OVITEK ZA HUAWEI P SMART Z / HUAWEI HONOR 9X - Zadnja stran etuija je napolnjena s tekočino, kjer se pretakajo bleščice. - Etui iz mehkega in fleksibilnega TPU gela. - Dvignjena hrbtna ustnica za zaščito objektiva fotoaparata pred praskami. - Ščiti telefon pred udarci in praskami. - Hkrati omogoča dober oprijem in ne drsi. - Enostavna namestitev. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101713776B 101713776B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101713776B_1000x1000_1.jpg
11.95 EUR 2020-02-19 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition