GLASS BE YOURSELF TWILIGHT GOLD OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS

19,95 €

Zaloga: Na zalogi

- Hrbtna stran je iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi.
- Robovi so iz TPU upogljivega gela, zato je ovitek enostavno namestiti in odstraniti.
- Je tanek in lahek ter se tesno prilega vašemu telefonu.
- Odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere.
- Z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv bo privalbljal poglede.
- Na steklu sta zapisani še dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL.

OPOZORILO: Prikazana slika je sicer za model Samsung Galaxy Note 10 - vendar s klikom na gumb "V košarico" naročate takšen ovitek za model Note 10 Plus (torej, prejeli boste ovitek primeren za vaš telefon Samsung Galaxy Note 10 +).

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

GLASS BE YOURSELF TWILIGHT GOLD OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS - Hrbtna stran je iz kaljenega stekla, ki je odporna proti praskami in se ne obrabi. - Robovi so iz TPU upogljivega gela, zato je ovitek enostavno namestiti in odstraniti. - Je tanek in lahek ter se tesno prilega vašemu telefonu. - Odebeljeno ustje, ki dodatno zaščiti lečo kamere. - Z edinstvenim in elegantnim prelivanjem barv bo privalbljal poglede. - Na steklu sta zapisani še dve motivacijski misli: BE YOURSELF in BELIEVE EVERY DAY IS COLORFUL. OPOZORILO: Prikazana slika je sicer za model Samsung Galaxy Note 10 - vendar s klikom na gumb "V košarico" naročate takšen ovitek za model Note 10 Plus (torej, prejeli boste ovitek primeren za vaš telefon Samsung Galaxy Note 10 +). Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101220776B 101220776B https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101220776B_1000x1000_1.jpg
19.95 EUR 2019-09-16 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition