PIKA POKA MINT ETUI ZA SAMSUNG GALAXY S10 PLUS

12,95 €

Zaloga: Na zalogi

3 V 1! Usnjen etui:
- ima v notranjosti TPU gel v katerega vstaviš svoj telefon,
- je iz visokokakovostnega umetnega usnja,
- lahko uporabljaš za udoben ogled videa,
- je izdelan tako, da ščiti telefon pred vsakodnevnimi udarci in poškodbami,
- lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima v notranjosti tri reže za kartice in en večji žep,
- ima v paketu tudi daljši trak za lažje in bolj sigurno prenašanje telefona.

Simpatične pisane pike v notranjosti pa bodo poskrbele za unikaten videz tvojega telefona.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 1,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

PIKA POKA MINT ETUI ZA SAMSUNG GALAXY S10 PLUS 3 V 1! Usnjen etui: - ima v notranjosti TPU gel v katerega vstaviš svoj telefon, - je iz visokokakovostnega umetnega usnja, - lahko uporabljaš za udoben ogled videa, - je izdelan tako, da ščiti telefon pred vsakodnevnimi udarci in poškodbami, - lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima v notranjosti tri reže za kartice in en večji žep, - ima v paketu tudi daljši trak za lažje in bolj sigurno prenašanje telefona. Simpatične pisane pike v notranjosti pa bodo poskrbele za unikaten videz tvojega telefona. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101221313A 101221313A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101221313A_1000x1000_1.jpg
12.95 EUR 2019-10-15 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition