VILI POSLOVNA PRILOŽNOST ROZA ETUI ZA LG G8S THINQ

14,95 €

Zaloga: Na zalogi

- 3 V 1! etui znamke VILI ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon, zunanjost etuija pa je iz visokokakovostnega umetnega usnja.
- Moden in posloven izgled.
- Znotraj je ena reža za kartico.
- Vsebuje pregib, ki omogoča udoben ogled videa.
- Brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre.
- Vsakodnevna kakovostna zaščita telefona pred udarci, poškodbami in padci.
- Reže na sprednji strani omogočajo pogovor tudi, ko je etui zaprt.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

VILI POSLOVNA PRILOŽNOST ROZA ETUI ZA LG G8S THINQ - 3 V 1! etui znamke VILI ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon, zunanjost etuija pa je iz visokokakovostnega umetnega usnja. - Moden in posloven izgled. - Znotraj je ena reža za kartico. - Vsebuje pregib, ki omogoča udoben ogled videa. - Brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre. - Vsakodnevna kakovostna zaščita telefona pred udarci, poškodbami in padci. - Reže na sprednji strani omogočajo pogovor tudi, ko je etui zaprt. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101402831C 101402831C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101402831C_1000x1000_1.jpg
14.95 EUR 2020-08-10 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition