KISS MEDO SVETLO ROZA OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A80

9,95 €

Zaloga: Ni na zalogi

- Upogljiv TPU etui se lahko prosto zvija brez razpok.
- Mat premaz proti prstnim odtisom.
- Edinstven potisk, doda bolj prisrčen videz vašemu telefonu.
- Zaščita telefona pred udarci, praskami in drugimi vsakodnevnimi poškodbami.
- Enostavna namestitev / odstranitev.
- V kompletu je tudi zapestni trak z enakim motivom kot je na ovitku.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

KISS MEDO SVETLO ROZA OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A80 - Upogljiv TPU etui se lahko prosto zvija brez razpok. - Mat premaz proti prstnim odtisom. - Edinstven potisk, doda bolj prisrčen videz vašemu telefonu. - Zaščita telefona pred udarci, praskami in drugimi vsakodnevnimi poškodbami. - Enostavna namestitev / odstranitev. - V kompletu je tudi zapestni trak z enakim motivom kot je na ovitku. Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101221745E 101221745E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101221745E_1000x1000_1.jpg
9.95 EUR 2020-07-17 Zaloga: Ni na zalogi http://schema.org/NewCondition