DESK DOG - NAMIZNI ORGANIZATOR & OJAČEVALNIK ZVOKA

34,90 €

Zaloga: Na zalogi

Desk Dog bo za vas pridržal telefon ter mu zaradi posebnega oblikovanja, istočasno ojačal zvok glasbe.

Da se boste izognili problema polnih žepov ali iskanja ključev po celem stanovanju je nanj možno odložiti tudi druge stvari, kot so denarnica, kovanci, ključi, pisala, vizitke, listki, usb ključek, ipd.

Uporaben je tako doma kot v pisarni.

Primeren je za več vrst telefonov, ki imajo zvočnik spodaj- velikost odprtine za telefon: 8,5 cm x 1,2 cm.

Dimenzija: 14cm x 21cm x 4,5cm, Material: Topol in oreh

HUDWOOD je blagovna znamka 2 bratov, ki stremita k izdelavi inovativnih izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki nas bodo še bolje povezali z naravo.

Material: les

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

DESK DOG - NAMIZNI ORGANIZATOR & OJAČEVALNIK ZVOKA Desk Dog bo za vas pridržal telefon ter mu zaradi posebnega oblikovanja, istočasno ojačal zvok glasbe. Da se boste izognili problema polnih žepov ali iskanja ključev po celem stanovanju je nanj možno odložiti tudi druge stvari, kot so denarnica, kovanci, ključi, pisala, vizitke, listki, usb ključek, ipd. Uporaben je tako doma kot v pisarni. Primeren je za več vrst telefonov, ki imajo zvočnik spodaj- velikost odprtine za telefon: 8,5 cm x 1,2 cm. Dimenzija: 14cm x 21cm x 4,5cm, Material: Topol in oreh HUDWOOD je blagovna znamka 2 bratov, ki stremita k izdelavi inovativnih izdelkov za vsakodnevno uporabo, ki nas bodo še bolje povezali z naravo. DESK-DOG DESK-DOG https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/e/desk_dog_-_desk_organizer_amplifier_2.jpg
34.9 EUR 2021-04-12 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition