XIAOMI MI A3 KALJENO STEKLO ZA ZADNJO KAMERO

8,95 €

Zaloga: Na zalogi

Ta zaščita leče za kamero na zadnji strani telefona je izdelana iz visoko kakovostnega kompozitnega fleksibilnega steklenega materiala z ultra visoko prepustnostjo svetlobe. Učinkovito varuje objektiv fotoaparata na telefonu pred praskami, poškodbami, umazanijam in poskrbi da ostane kot nov. Super tanka zaščita z debelino 0,15 mm se popolnoma prilega vašemu zadnjemu objektivu fotoaparata.

- Premium kompozitni fleksibilni stekleni material.
- Super kaljenje procesiranje, shatterproof.
- Izjemno tanka zaščita z debelino le 0,15 mm.
- Natančna namestitev na zadnjo lečo kamere.
- Enostavna uporaba, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

XIAOMI MI A3 KALJENO STEKLO ZA ZADNJO KAMERO Ta zaščita leče za kamero na zadnji strani telefona je izdelana iz visoko kakovostnega kompozitnega fleksibilnega steklenega materiala z ultra visoko prepustnostjo svetlobe. Učinkovito varuje objektiv fotoaparata na telefonu pred praskami, poškodbami, umazanijam in poskrbi da ostane kot nov. Super tanka zaščita z debelino 0,15 mm se popolnoma prilega vašemu zadnjemu objektivu fotoaparata. - Premium kompozitni fleksibilni stekleni material. - Super kaljenje procesiranje, shatterproof. - Izjemno tanka zaščita z debelino le 0,15 mm. - Natančna namestitev na zadnjo lečo kamere. - Enostavna uporaba, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103511104A 103511104A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103511104A_1000x1000_1.jpg
8.95 EUR 2021-05-08 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition