RETRO CARD POSLOVNI USPEH ČRN ETUI ZA LG G8X THINQ

19,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Etui iz visokokakovostnega umetnega usnja, z lepimi šivi predstavlja eleganten videz.
- Ohišje iz TPU gume, ki se tesno prilega telefonu in ne drsi.
- Kratki magnetni zavihki za popolno prileganje in zagotavljanje varnosti.
- Na ZUNANJI strani prostor za kartice in žep za denar.
- Na NOTRANJI strani 3 reže omogočajo, da s seboj nosite kreditne kartice in družinske fotografije.
- Ima pregib, ki ga lahko uporabljate za udoben ogled videa.
- Telefon je varen in zaščiten s stilom.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

RETRO CARD POSLOVNI USPEH ČRN ETUI ZA LG G8X THINQ - Etui iz visokokakovostnega umetnega usnja, z lepimi šivi predstavlja eleganten videz. - Ohišje iz TPU gume, ki se tesno prilega telefonu in ne drsi. - Kratki magnetni zavihki za popolno prileganje in zagotavljanje varnosti. - Na ZUNANJI strani prostor za kartice in žep za denar. - Na NOTRANJI strani 3 reže omogočajo, da s seboj nosite kreditne kartice in družinske fotografije. - Ima pregib, ki ga lahko uporabljate za udoben ogled videa. - Telefon je varen in zaščiten s stilom.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101403048A 101403048A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101403048A_1000x1000_1.jpg
19 EUR 2023-12-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition