VILI POSLOVNA PRILOŽNOST SIV ETUI ZA LG G8X THINQ

14,95 €

Zaloga: Na zalogi

- 3 V 1! etui znamke VILI ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon, zunanjost etuija pa je iz visokokakovostnega umetnega usnja.

- Moden in posloven izgled.
- Znotraj je ena reža za kartico.
- Vsebuje pregib, ki omogoča udoben ogled videa.
- Brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre.
- Vsakodnevna kakovostna zaščita telefona pred udarci, poškodbami in padci.
- Reže na sprednji strani omogočajo pogovor tudi, ko je etui zaprt.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

VILI POSLOVNA PRILOŽNOST SIV ETUI ZA LG G8X THINQ - 3 V 1! etui znamke VILI ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon, zunanjost etuija pa je iz visokokakovostnega umetnega usnja.- Moden in posloven izgled. - Znotraj je ena reža za kartico. - Vsebuje pregib, ki omogoča udoben ogled videa. - Brez magneta, saj statika poskrbi, da se etui lepo zapre. - Vsakodnevna kakovostna zaščita telefona pred udarci, poškodbami in padci. - Reže na sprednji strani omogočajo pogovor tudi, ko je etui zaprt.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101402976A 101402976A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101402976A_1000x1000_1.jpg
14.95 EUR 2023-09-30Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition