SAMSUNG GALAXY NOTE 10 LITE / GALAXY A71 NILLKIN FIT CP+PRO KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - FULL GLUE

15,95 €

Zaloga: Na zalogi

Izdelano iz visoko kakovostnega stekla AGC z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito.

Steklo prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba).
Steklo ima lepilo po celotni površini.
Steklo je kompatibilno z etuiji in ga ne izpodrivajo.

- Izdelan iz visoko kakovostnega AGC stekla.
- 9H trdota, anti-scratch in shatterproof (steklo se ne razleti na koščke ampak ostane povezano).
- 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roku.
- Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona.
- Podpora za identifikacijo prstnih odtisov po priključitvi.
- Enostavna namestitev, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 LITE / GALAXY A71 NILLKIN FIT CP+PRO KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - FULL GLUE Izdelano iz visoko kakovostnega stekla AGC z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito. Steklo prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba). Steklo ima lepilo po celotni površini. Steklo je kompatibilno z etuiji in ga ne izpodrivajo. - Izdelan iz visoko kakovostnega AGC stekla. - 9H trdota, anti-scratch in shatterproof (steklo se ne razleti na koščke ampak ostane povezano). - 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roku. - Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona. - Podpora za identifikacijo prstnih odtisov po priključitvi. - Enostavna namestitev, brez mehurčkov.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103512558A 103512558A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103512558A_1000x1000_1.jpg
15.95 EUR 2021-05-08 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition