LG VELVET IMAK FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN

20,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Steklo prekriva celoten ekran!
- Steklo ima lepilo po robovih, na ostalem delu pa je prevodna mreža.

- Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik.
- Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo.
- Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen.
- Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost.
- 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik.
- Trdota površine: 9H

Priporočilo:
- Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: kaljeno steklo

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 2,55€ + 2,00€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 2,55€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni:

1. Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.

  • HOČEM TAKOJ! pomeni:

1. Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.

LG VELVET IMAK FIT KALJENO STEKLO S POTISKOM ČRN - Steklo prekriva celoten ekran! - Steklo ima lepilo po robovih, na ostalem delu pa je prevodna mreža. - Narejeno je iz kemično obdelanega pravega stekla, zato je dobro pregledno, visoko občutljivo z lepim občutkom na dotik. - Steklo iz kaljenega premiuma ima poseben aleofobni premaz, ki preprečuje ohranjevanje prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Le te brez težav odstranite s suho bombažno krpo. - Varnostna funkcija anti-eksplozije bo ob razbitju poskrbela, da se bodo drobci držali skupaj in tako ohranili ekran telefona nedotaknjen. - Ščiti tudi pred odrgninami hkrati pa ohranja izjemno visoko vizualno ločljivost. - 2.5D ukrivljeni lok edge tehnologije poskrbi, da je steklo gladko in varno na dotik. - Trdota površine: 9H Priporočilo: - Pred nameščanjem dobro očistite ekran telefona. Nameščajte ga v zaprtem prostoru, kjer je manjša verjetnost, da se bodo prašni delci iz okolja hitro usedli na ekran.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103514622A 103514622A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103514622A_1000x1000_1.jpg
20 EUR 2020-10-30 Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition