MCDODO MDD APPLE SUPERCHARGE 8-PIN PODATKOVNO POLNILNI KABEL SIV

28,00 €

Zaloga: Na zalogi

Posebej izdelani kabli za super hitro polnjenje APPLE naprav, ki omogočajo hitro in super hitro polnjenje.

- Popolna polnitev se lahko konča že v 90 minutah, če kabel priključite na originalni adapter.
- Kompatibilen s pametnim čipom in podpira tudi hitro polnjenje QC3.0.
- Pokrit s kakovostno najlon maso in izredno vzdržljiv.
- Zaradi visoke kakovosti spojnega dela, se le-ta ni prelomil kljub izrednim testom.

Specifikacija:
Znamka: MCDODO
Model: MDD Bell Certified
Material: PU + aluminijeva zlitina
Dolžina: 1,2m
Funkcija: podpira supercharge

Opomba: Kabel podpira APPLE naprave z 8pin vhodom. Če vaša naprava ne podpira hitrega ali super hitrega polnjenja, je hitrost polnjenja skladna z zmožnostim vaše elektronske naprave.

Material: najlon

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

MCDODO MDD APPLE SUPERCHARGE 8-PIN PODATKOVNO POLNILNI KABEL SIV Posebej izdelani kabli za super hitro polnjenje APPLE naprav, ki omogočajo hitro in super hitro polnjenje.- Popolna polnitev se lahko konča že v 90 minutah, če kabel priključite na originalni adapter. - Kompatibilen s pametnim čipom in podpira tudi hitro polnjenje QC3.0. - Pokrit s kakovostno najlon maso in izredno vzdržljiv. - Zaradi visoke kakovosti spojnega dela, se le-ta ni prelomil kljub izrednim testom.Specifikacija: Znamka: MCDODO Model: MDD Bell Certified Material: PU + aluminijeva zlitina Dolžina: 1,2m Funkcija: podpira superchargeOpomba: Kabel podpira APPLE naprave z 8pin vhodom. Če vaša naprava ne podpira hitrega ali super hitrega polnjenja, je hitrost polnjenja skladna z zmožnostim vaše elektronske naprave. 662800283A 662800283A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/6/662800283A_1000x1000_1.jpg
28 EUR 2021-12-03Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition