SUHEC PROZOREN OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY TAB S7 PLUS 12.4

13,00 €

Zaloga: Na zalogi

Izdelano iz visoko-kakovostnega TPU gela varnega za okolje (termoplastični poliuretan).

- Je upogljiv, tanek in varuje tablico pred obrabo.
- Material je kakovosten, ni ga enostavno deformirati in se ne obrablja.
- Učinkovito ščiti tablico pred udarci in praskami.
- Fina polirna obdelava robov naredi njegovo površino gladko in ravno, obdano z leskom, zadnja stran pa je mat.
- Čista in jasna zasnova prikazuje originalno eleganco vaše tablice.
- Natančen izrez lukenj.
- Zaprte tipke, da se ne nabirata prah in umazanija.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite svojo tablico!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

SUHEC PROZOREN OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY TAB S7 PLUS 12.4 Izdelano iz visoko-kakovostnega TPU gela varnega za okolje (termoplastični poliuretan).- Je upogljiv, tanek in varuje tablico pred obrabo. - Material je kakovosten, ni ga enostavno deformirati in se ne obrablja. - Učinkovito ščiti tablico pred udarci in praskami. - Fina polirna obdelava robov naredi njegovo površino gladko in ravno, obdano z leskom, zadnja stran pa je mat. - Čista in jasna zasnova prikazuje originalno eleganco vaše tablice. - Natančen izrez lukenj. - Zaprte tipke, da se ne nabirata prah in umazanija.Izognite se dragim popravilom in zaščitite svojo tablico! 101230663A 101230663A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101230663A_1000x1000_1.jpg
13 EUR 2021-10-17Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition