REALISTIC MUCEK ETUI ZA SAMSUNG GALAXY TAB S7 11.0

21,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 V 1! Usnjen etui REALISTIC ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš tablico. Uporabljaš ga lahko na več načinov:

- Ščiti tablico pred udarci in praskami,
- Simpatičen potisk z elegantnim vzorcem,
- Ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa,
- Magnetno zapiranje.
- Etui lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima prostor za kartice in gotovino,
- Hitra in enostavna namestitev.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

REALISTIC MUCEK ETUI ZA SAMSUNG GALAXY TAB S7 11.0 3 V 1! Usnjen etui REALISTIC ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš tablico. Uporabljaš ga lahko na več načinov:- Ščiti tablico pred udarci in praskami, - Simpatičen potisk z elegantnim vzorcem, - Ima pregib, ki ga lahko uporabljaš za udoben ogled videa, - Magnetno zapiranje. - Etui lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima prostor za kartice in gotovino, - Hitra in enostavna namestitev.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico! 101232036A 101232036A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101232036A_1000x1000_1.jpg
21 EUR 2021-10-17Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition