VINTAGE AUTO ABSORBED RDEČ ETUI ZA REALME GT 5G

13,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 V 1 ovitek iz visokokvalitetnega umetnega usnja:
- ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon,
- ščiti telefon pred udarci,
- lahko služi tudi namesto denarnice,
- 3 reže za kartice in 1 žep za denar,
- ima pregib, katerega lahko uporabljaš za udoben ogled videa,
- ima na sprednji strani reže za nemoteno pogovarjanje po telefonu tudi, ko je etui zaprt,
- všit magnet za zapiranje.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

VINTAGE AUTO ABSORBED RDEČ ETUI ZA REALME GT 5G 3 V 1 ovitek iz visokokvalitetnega umetnega usnja: - ima znotraj ohišje iz upogljivega TPU gela, kamor vstaviš telefon, - ščiti telefon pred udarci, - lahko služi tudi namesto denarnice, - 3 reže za kartice in 1 žep za denar, - ima pregib, katerega lahko uporabljaš za udoben ogled videa, - ima na sprednji strani reže za nemoteno pogovarjanje po telefonu tudi, ko je etui zaprt, - všit magnet za zapiranje.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 103002834C 103002834C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103002834C_1000x1000_1.jpg
13 EUR 2021-10-17Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition