CAMERA SLIDE ROZA OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A72

11,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek CAMERA SLIDE je izdelan iz kakovostnega materiala, ki ga ni enostavno deformirati in se ne obrablja. Zato zagotavlja odlično zaščito pametnemu telefonu pred poškodbami.

- Je izdelan iz kombinacije TPU gela po robovih in trše plastike na zadnji strani.
- Stranske tipke so zaprte in varujejo telefon pred vdorom prahu in umazanijo.
- Ima zaščito oziroma zapiralo za zadnjo kamero.
- Ovitek na zadnji strani krasi RING, kateri omogoča bolj varno nošenje telefona v roki in ga lahko uporabit kot stojalo za ogled videoposnetkov.
- Enostavna enostopenjska namestitev.
- Natančen izrez lukenj.
- Zaprte tipke, da se ne nabirata prah in umazanija.
- Čista in jasna zasnova prikazuje originalno eleganco vašega telefona.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

CAMERA SLIDE ROZA OVITEK ZA SAMSUNG GALAXY A72 Ovitek CAMERA SLIDE je izdelan iz kakovostnega materiala, ki ga ni enostavno deformirati in se ne obrablja. Zato zagotavlja odlično zaščito pametnemu telefonu pred poškodbami.- Je izdelan iz kombinacije TPU gela po robovih in trše plastike na zadnji strani. - Stranske tipke so zaprte in varujejo telefon pred vdorom prahu in umazanijo. - Ima zaščito oziroma zapiralo za zadnjo kamero. - Ovitek na zadnji strani krasi RING, kateri omogoča bolj varno nošenje telefona v roki in ga lahko uporabit kot stojalo za ogled videoposnetkov. - Enostavna enostopenjska namestitev. - Natančen izrez lukenj. - Zaprte tipke, da se ne nabirata prah in umazanija. - Čista in jasna zasnova prikazuje originalno eleganco vašega telefona.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101238168E 101238168E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101238168E_1000x1000_1.jpg
11 EUR 2022-07-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition