SILICA RUMEN OVITEK ZA HUAWEI NOVA 9 / HONOR 50

13,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek SILICA je izdelan iz visoko-kakovostnega TPU gela v kombinaciji s silikonom in je na otip zelo prijeten:

- Odporen, trden etui iz TPU gume in okolju prijaznega silikona ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Znotraj izdelan tako, da se toplota telefona pravilno odvaja.
- Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo.
- Kompakten, nedrseč, mehak občutek v roki.
- Priložena vrvica za lažje nošenje.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

SILICA RUMEN OVITEK ZA HUAWEI NOVA 9 / HONOR 50 Ovitek SILICA je izdelan iz visoko-kakovostnega TPU gela v kombinaciji s silikonom in je na otip zelo prijeten:- Odporen, trden etui iz TPU gume in okolju prijaznega silikona ščiti telefon pred udarci in praskami. - Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Znotraj izdelan tako, da se toplota telefona pravilno odvaja. - Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo. - Kompakten, nedrseč, mehak občutek v roki. - Priložena vrvica za lažje nošenje.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101720647C 101720647C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101720647C_1000x1000_1.jpg
13 EUR 2022-01-21Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition