ZEN RJAV ETUI ZA HUAWEI NOVA 9 / HONOR 50

14,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 v 1! Usnjen etui:

- ima v notranjosti TPU gel v katerega vstaviš svoj telefon,
- je iz visokokakovostnega umetnega usnja,
- lahko uporabljaš za udoben ogled videa,
- je izdelan tako, da ščiti telefon pred vsakodnevnimi udarci in poškodbami,
- lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima v notranjosti tri reže za kartice in en večji žep za denar.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

ZEN RJAV ETUI ZA HUAWEI NOVA 9 / HONOR 50 3 v 1! Usnjen etui:- ima v notranjosti TPU gel v katerega vstaviš svoj telefon, - je iz visokokakovostnega umetnega usnja, - lahko uporabljaš za udoben ogled videa, - je izdelan tako, da ščiti telefon pred vsakodnevnimi udarci in poškodbami, - lahko uporabljaš tudi namesto denarnice, saj ima v notranjosti tri reže za kartice in en večji žep za denar.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101720696D 101720696D https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101720696D_1000x1000_1.jpg
14 EUR 2022-01-21Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition