HUAWEI NOVA 9 PRO / HONOR 50 PRO NILLKIN FIT EXTRA FOLIJA S POTISKOM ČRN - FULL GLUE - 2KOM

25,00 €

Zaloga: Na zalogi

Izdelano iz visoko kakovostnega upogljivega materiala z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito.

V paketu prejmete 2 KOSA!

Folija prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba).
Folija ima lepilo po celotni površini.
Folija je kompatibilna z etuiji in je ne izpodrivajo.

- Izdelana iz visoko kakovostnega AGC materiala.
- 9H trdota, anti-scratch.
- 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roki.
- Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona.
- Podpora za identifikacijo prstnih odtisov.
- Enostavna namestitev, brez mehurčkov.
- Priložen mehanizem za lažje nameščanje.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

Material: PVC

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

HUAWEI NOVA 9 PRO / HONOR 50 PRO NILLKIN FIT EXTRA FOLIJA S POTISKOM ČRN - FULL GLUE - 2KOM Izdelano iz visoko kakovostnega upogljivega materiala z lepilom po celotni površini in odlično odzivnostjo. Trdota je do 9H, super anti-scratch in zelo odporen na obrabo. 3D ukrivljen robni dizajn omogoča popolno pokritost zaslona in popolno zaščito.V paketu prejmete 2 KOSA!Folija prekriva celotno sprednjo stran telefona (od roba do roba). Folija ima lepilo po celotni površini. Folija je kompatibilna z etuiji in je ne izpodrivajo.- Izdelana iz visoko kakovostnega AGC materiala. - 9H trdota, anti-scratch. - 3D zakrivljen rob skrbi za gladek občutek v roki. - Popolna pokritost in popolna zaščita zaslona. - Podpora za identifikacijo prstnih odtisov. - Enostavna namestitev, brez mehurčkov. - Priložen mehanizem za lažje nameščanje.

Za podrobne informacije o kaljenih steklih si preberi BLOG!

103519437A 103519437A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/103519437A_1000x1000_1.jpg
25 EUR 2022-01-21Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition