ROBOCOP ČRN OVITEK ZA HUAWEI NOVA 9 PRO / HONOR 50 PRO

13,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Odporen, trden in ekstremen hybrid etui z vgrajenim stojalom.
- Ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Kombinacija zunanje trdne plastike in notranjega dela iz TPU gume poskrbi, da je telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih.
- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Zaradi zaostrovanja ukrepov proti Covid-u, osebni prevzem trenutno NI MOGOČ.

ROBOCOP ČRN OVITEK ZA HUAWEI NOVA 9 PRO / HONOR 50 PRO - Odporen, trden in ekstremen hybrid etui z vgrajenim stojalom. - Ščiti telefon pred udarci in praskami. - Kombinacija zunanje trdne plastike in notranjega dela iz TPU gume poskrbi, da je telefon zaščiten tudi v ekstremnih pogojih. - Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Je pripravljen za ekstremne razmere in se tesno prilega telefonu.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101720335A 101720335A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101720335A_1000x1000_1.jpg
13 EUR 2022-01-21Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition