SILICA RUMEN OVITEK ZA SONY XPERIA 10 IV

15,00 €

Zaloga: Na zalogi

Ovitek SILICA je izdelan iz visoko-kakovostnega TPU gela v kombinaciji s silikonom in je na otip zelo prijeten:

- Odporen, trden etui iz TPU gume in okolju prijaznega silikona ščiti telefon pred udarci in praskami.
- Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona.
- Znotraj izdelan tako, da se toplota telefona pravilno odvaja.
- Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo.
- Kompakten, nedrseč, mehak občutek v roki.
- Priložena vrvica za lažje nošenje.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

  • Plačilo po predračunu – Dostava je 4€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
  • Plačilo preko Paypala - Dostava je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
  • Plačilo po povzetju - Dostava je 4€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
  • Kreditne kartice - Dostava je 4€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

  • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.
  • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.

Način dostave

    • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
    • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.

SILICA RUMEN OVITEK ZA SONY XPERIA 10 IV Ovitek SILICA je izdelan iz visoko-kakovostnega TPU gela v kombinaciji s silikonom in je na otip zelo prijeten:- Odporen, trden etui iz TPU gume in okolju prijaznega silikona ščiti telefon pred udarci in praskami. - Omogoča dober oprijem in ohranja funkcionalnost telefona. - Znotraj izdelan tako, da se toplota telefona pravilno odvaja. - Dvignjen rob okrog kamere, da je le-ta zaščitena, ko odložimo telefon na mizo. - Kompakten, nedrseč, mehak občutek v roki. - Priložena vrvica za lažje nošenje.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vaš telefon! 101304405C 101304405C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101304405C_1000x1000_1.jpg.jpg
15 EUR 2023-12-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition