040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

SUPER SLIM KEYBOARD ČRN ETUI ZA APPLE IPAD AIR (2020) / IPAD PRO 11' (2021) (2020) (2018)

41,00 €

Zaloga: Na zalogi

SUPER SLIM KEYBOARD etui, se ponaša z dizajnom 2 v1. Vsebuje namreč brezžično Bluetooth tipkovnico in zaščitni etui za tablični računalnik.
- TPU guma v notranjosti in zunanja zaščita iz visokokakovostnega umetnega usnja omogočata odlično zaščito tablice pred vsakodnevnimi poškodbami.
- Zložljiv pokrov etuija omogoča uporabo stojala za prostoročno gledanje.
- Avtomatski magnet všit v etui.
- Tanka in lahka zasnova etuija, omogoča da vas lahko spremlja na vsakem koraku.
- Enostavna enostopenjska namestitev.
- Brezžična Bluetooth povezava omogoča enostavno uporaba, široko združljivost in stabilno povezavo.
- Vgrajena miška na dotik omogoča prilagodljivo delovanje.
- Tipkovnica je na etui pritrjena z magnetom, kar pomeni, da jo lahko prosto snamete in etui uporabljate tudi brez tipkovnice.

Specifikacije:
Bluetooth: Standard 3.0
Razdalja delovanja: 10 metrov
Delovna napetost: 3,0 - 4,2 V
Delovni tok: < 2,5 mA
Polnilni tok: > 200mA
Čas pripravljenosti: > 100dni
Čas polnjenja: 3-4 ure
Kapaciteta litijeve baterije: 200mAh
Življenjska doba litijeve baterije: 3 leta


Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

SUPER SLIM KEYBOARD ČRN ETUI ZA APPLE IPAD AIR (2020) / IPAD PRO 11' (2021) (2020) (2018) SUPER SLIM KEYBOARD etui, se ponaša z dizajnom 2 v1. Vsebuje namreč brezžično Bluetooth tipkovnico in zaščitni etui za tablični računalnik. - TPU guma v notranjosti in zunanja zaščita iz visokokakovostnega umetnega usnja omogočata odlično zaščito tablice pred vsakodnevnimi poškodbami. - Zložljiv pokrov etuija omogoča uporabo stojala za prostoročno gledanje. - Avtomatski magnet všit v etui. - Tanka in lahka zasnova etuija, omogoča da vas lahko spremlja na vsakem koraku. - Enostavna enostopenjska namestitev. - Brezžična Bluetooth povezava omogoča enostavno uporaba, široko združljivost in stabilno povezavo. - Vgrajena miška na dotik omogoča prilagodljivo delovanje. - Tipkovnica je na etui pritrjena z magnetom, kar pomeni, da jo lahko prosto snamete in etui uporabljate tudi brez tipkovnice.Specifikacije: Bluetooth: Standard 3.0 Razdalja delovanja: 10 metrov Delovna napetost: 3,0 - 4,2 V Delovni tok: < 2,5 mA Polnilni tok: > 200mA Čas pripravljenosti: > 100dni Čas polnjenja: 3-4 ure Kapaciteta litijeve baterije: 200mAh Življenjska doba litijeve baterije: 3 letaIzognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico! 109901896A 109901896A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/109901896A_1000x1000_1.jpg
41 EUR 2022-07-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.