040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI HAWEEL BEL - 21 X 11,5CM

Cena: 15,95 €

Akcija: 9,95 €

Zaloga: Na zalogi

Vzdržljiv vodoodporni etui za zaščito telefona in ostalih osebnih predmetov iz PVC
- Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu.
- 2 stopenjsko zapiranje.
- Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost.
- Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko ....
- Možnost uporabe naprave pod vodo
- Neovirana uporaba zaslona na dotik
- Slikanje in snemanje pod vodo
- Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev

Water/dust resistance: IPX8
- primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti
- primerno za potapljanje do 5m

Zunanje dimenzije: 210mm (V) x 115mm (Š)
Notranje dimenzije: 180mm (V) x 105mm (Š)

Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..."
- Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh.
- Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite pri proizvajalcu.
- Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST.

Material: PVC

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Plačilo Valu Moneta in Kreditne kartice - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preumeri na plačilni vmesnik, kjer plačate z Moneto ali kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron). Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, MONETA, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot priporočena pošiljka.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

VODOODPORNI UNIVERZALNI ETUI HAWEEL BEL - 21 X 11,5CM Vzdržljiv vodoodporni etui za zaščito telefona in ostalih osebnih predmetov iz PVC - Univerzalna torbica je primerna za vse mobilne naprave na trgu. - 2 stopenjsko zapiranje. - Ob pravilni uporabi 100% vodotesnost. - Zaščita pred vodo, snegom, prahom, mivko .... - Možnost uporabe naprave pod vodo - Neovirana uporaba zaslona na dotik - Slikanje in snemanje pod vodo - Brezskrbno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicevWater/dust resistance: IPX8 - primeren za čolnarjenje, kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje, ribarjenje, potapljanje oz. druge rekreativne aktivnosti - primerno za potapljanje do 5mZunanje dimenzije: 210mm (V) x 115mm (Š) Notranje dimenzije: 180mm (V) x 105mm (Š)Dodatna pojasnila o nakupu in uporabi etuijev z nazivom "VODOODPORNI ETUI..." - Pred uporabo priporočamo test v vodi brez naprave, da se preveri vodotesnost, kljub temu da je artikel pred pošiljanjem preverjen. Preverite tako, da v etui vstavite papirnati robček, etui zaprete in ga potopite v vodo. Po nekaj minutah preverite, robček mora ostati suh. - Če uporabljate etui pod vodo, funkcija zaslona na dotik NE BO NA VOLJO (funkcije so na voljo, ko je le-ta suh). Podvodno fotografiranje podpira samo s pritiskom na gumb za glasnost; poskrbite, da bo telefon lahko fotografiral z gumbom za glasnost. Možnosti preverite pri proizvajalcu. - Nekateri artikli imajo izveden uradni standardni test, kot npr. JIS IPX8, drugi ne. V kolikor artikel ima izveden test, je v opisu artikla to tudi navedeno, sicer ga nima. Kljub standardom in stalnem naključnem preverjanju vodotesnosti vseh dotičnih artiklov je nakup in uporaba le-teh NA LASTNO ODGOVORNOST. 104800505A 104800505A https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/104800505A_1000x1000_1.jpg
9.95 EUR 2021-08-04Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.