040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

X-LINE ROBOCOP ZELEN OVITEK ZA LENOVO TAB P11

37,00 €

Zaloga: Na zalogi

- Hibridna kombinacija zaščite tablice s TPU gel notranjim delom in zunanjim ojačanim delom iz trdne plastike.
- Moderna oblika X-linija.
- 360-stopinjsko vrtljivo stojalo, ki omogoča držanje tablice z eno roko.
- Trak čez roko je širok in udoben, zato boste tablico bolj sigurno držali v eni roki, medtem ko boste drugo roko imeli prosto za ostala opravila.
- Dodan naramni pašček za enostavno prenašanje tablice.
- Zaprti stranski gumbi, da se v odprtine ne nabirata prah in umazanija.
- Višji rob ohranja objektiv fotoaparata globje, zato se zmanjša verjetnost poškodbe leče.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite svojo tablico!

Material: TPU gel

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3,5€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3,5€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3,5€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 9:00 do 14:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

X-LINE ROBOCOP ZELEN OVITEK ZA LENOVO TAB P11 - Hibridna kombinacija zaščite tablice s TPU gel notranjim delom in zunanjim ojačanim delom iz trdne plastike. - Moderna oblika X-linija. - 360-stopinjsko vrtljivo stojalo, ki omogoča držanje tablice z eno roko. - Trak čez roko je širok in udoben, zato boste tablico bolj sigurno držali v eni roki, medtem ko boste drugo roko imeli prosto za ostala opravila. - Dodan naramni pašček za enostavno prenašanje tablice. - Zaprti stranski gumbi, da se v odprtine ne nabirata prah in umazanija. - Višji rob ohranja objektiv fotoaparata globje, zato se zmanjša verjetnost poškodbe leče.Izognite se dragim popravilom in zaščitite svojo tablico! 101804588E 101804588E https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101804588E_1000x1000_1.jpg
37 EUR 2022-12-02Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition
 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.