040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

MAJA ročni izdelki

Pravijo, da za nobeno stvar, ki jo začneš na novo, ni prepozno. Pa naj bo to ljubezen, šport, kariera ali hobi.

Naša mami (in tudi že babi) MAJA je ena izmed teh ljudi, ki poleg redne službe radi kaj ustvarjajo. Torej, na zrela leta si je izbrala delo, v katerem uživa. Je v 54 letu starosti, z možem imata dve odrasli hčeri (naju Tina in Nina :) ), zeta in tri vnuke. Živi v hiši, okoli katere jo obdaja tudi nekaj vrta, saj ima zelo rada naravo.
Ker je naglušna oseba, je tudi članica društva gluhih in naglušnih oseb Auris v Kranju, kjer je tudi prostovoljka. V društvu se mesečno izvajajo razne delavnice in prav tam je dobila navdih in željo po delu le teh tudi doma. Doma ima zato lepo opremljen prostor in registrirano dejavnost osebno dopolnilno delo. Pred prazniki je najprej naredila kar 70 lepih prazničnih okraskov, katere je podarila članom društva Auris, trenutno pa jo najbolj navdušuje PIROGRAFIJA - žganje v les.

Nove ideje o ročnih izdelkih ji vihrajo po glavi vsak dan, osredotoča pa se na izdelke, ki jih je moč personalizirati in unikatno ustvari za prav vsako stranko posebej. Kar brez strahu, pokličite jo na tel 040 388 765 in povprašajte o različnih možnostih ali pa nam pišite na info@etuizamobi.si 

Ker verjameva v dobro delo najine mamice, sva ji namenili poseben prostor v naši spletni trgovini, saj so njene stranke nadvse zadovoljne z njenimi izdelki.

MAJA ročni izdelki

   
  Brezplačna dostava
  Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
   
  15 dnevna garancija
  Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
   
  Potrebuješ pomoč?
  Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
   
  Največja izbira etuijev
  Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.