BLEŠČEČ KROKODILJI VZOREC ZLAT ETUI ZA SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6'

23,00 €

Zaloga: Na zalogi

3 V 1! Etui lahko uporabljaš na več načinov.

- Bleščice in krokodilji vzorec za zelo eleganten in nenavaden videz.
- Magnetno zapiranje z zaponko z dodanimi kristalčki.
- Notranjost iz TPU gela oz. gume.
- Zunanjost iz kakovostnega umetnega usnja.
- Zaščita telefona pred udarci in praskami.
- Pregib etuija služi za udoben ogled videa.
- Uporabljaš ga lahko tudi namesto denarnice. Znotraj sta 2 reži za kartice.

Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico!

Material: visokokakovostno umetno usnje

* Zahtevana polja

Način plačila

 • Plačilo po predračunu – Dostava je 3€. Po oddaji naročila, na email prejmete predračun s podatki za nakazilo.
 • Plačilo preko Paypala - Dostava je 3€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in račun.
 • Plačilo po povzetju - Dostava je 3€ + 2€ za plačilo po povzetju. Po oddaji naročila na email prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu.
 • Kreditne kartice - Dostava je 3€. Pri izbiri plačila s kartico, se vam odprejo dodatna okna za vpis podatkov. Vnesete podatke iz kartice za plačevanja preko spleta in potrdite naročilo. Vklopljena je dodatna zaščita in sicer dvojno preverjanje kartice. Po uspešno izvedeni transakciji, na email prejmete potrditev naročila in elektronski račun.

ČAS DOSTAVE - POMEMBNO!

 • Redna dostava 5 – 12 delovnih dni pomeni: Etui je na voljo pri proizvajalcu in bo nanj potrebno počakati 5 do 12 delovnih dni, bolj natančni časi dostav so dostopni v AKTUALNIH OBVESTILIH.
 • HOČEM TAKOJ! pomeni: Izdelek je pripravljen na odpremo in se lahko odpošlje takoj.

Način dostave

  • PLAČILO PO POVZETJU – Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi in sms sporočilo POŠTE Slovenija o prihajajočem paketu. Kupnino plačate poštarju ob prevzemu.
  • PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL, KREDITNE KARTICE - Dan pred dostavo prejmete naše e-mail sporočilo o odpremi. Paket se pošlje preko Pošte Slovenije kot blagovno pismo s sledenjem.
  • OSEBNI PREVZEM - Pri oddaji naročila lahko izberete "osebni prevzem". Ko je naročilo pripravljeno, vas o tem obvestimo po SMS-u. PO PREJETEM obvestilu se nato oglasite na naslovu PE Kranj, Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, vsak delovnik od 10:00 do 16:00. Prevzem brez predhodnega obvestila ni mogoč.

BLEŠČEČ KROKODILJI VZOREC ZLAT ETUI ZA SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6' 3 V 1! Etui lahko uporabljaš na več načinov.- Bleščice in krokodilji vzorec za zelo eleganten in nenavaden videz. - Magnetno zapiranje z zaponko z dodanimi kristalčki. - Notranjost iz TPU gela oz. gume. - Zunanjost iz kakovostnega umetnega usnja. - Zaščita telefona pred udarci in praskami. - Pregib etuija služi za udoben ogled videa. - Uporabljaš ga lahko tudi namesto denarnice. Znotraj sta 2 reži za kartice.Izognite se dragim popravilom in zaščitite vašo tablico! 101228862C 101228862C https://www.etuizamobi.si/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/101228862C_1000x1000_1.jpg
23 EUR 2022-07-01Zaloga: Na zalogi http://schema.org/NewCondition