040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

AKTUALNA OBESTILA

FEBRUAR - MAREC

Posebno obvetilo:

Za nama je pester mesec December. Žal je Tino ujel nek trdovraten virus in se že od začetka decembra bori za zdravje, Nina pa je v tem času kljub 3-em otrokom dala vse od sebe. Sedmo leto vam že služiva in skrbiva za pestro ponudbo, ter kvalitetno storitev, zato sva se odločili, da nameniva nekaj časa najini regeneraciji saj potrebujeva oddih. Lahko ste prepričani, da se po dopustu vrneva še močnešji in boljši, zato brez skrbi, nova kolekcija 2020 bo dostopna v spletni trgovini že kar med najinim dopustom. Prosiva za razumevanje in potrpljejne pri odpremi naročil, hvaležni pa sva prav vsakemu izmed vas, ki naju spremljate in podpirate na najini poti*

_______________________________________

Z dopusta sva se vrnili v ponedeljek 10.2. in danes (12.2.) sva prejeli hladen tuš, kot še nikdar v vseh letih poslovanja. Prihodi artiklov v najino skladišče so namreč omejeni, saj na nadnaravne situacije ne moreva vplivati. Pred nekaj minutami sva namreč izvedeli, da so evropska skladišča praktično izpraznjena (ker kot malo družinsko podjetje nimava vpliva na odločitve velikih podjetij), in zato ne bova prejeli vseh artiklov, ki sva jih ponujali na strani, vsaj dokler se orkan v evropi ne umiri in proizvodnja na vzodu zaradi coronavirusa ponovno zažene. V tem trenutku torej obveščava vse najine drage stranke, katerih artikle ne bova prejeli v navedenem času, da bo naročilo odposlano takoj, ko bo to možno (čakava na obvestilo). Predlagava da tukaj spremljate aktualna obvestila. V kolikor vam to ne ustreza in želite preklic naročila, prosim sporočite in naročilo bova preklicali, čeprav nama bo hudo.

Iskreno tudi poveva, da nama telefon v pisarni neumorno zvoni in se oglašava kolikor je to le možno, ampak vse zgrešene klice tudi vrneva, zato prosiva za malo potrpežljivosti.

Hvala, ker nama zaupate že 7 let.

Tina in Nina*

Od 12.2. naprej so vsa naročila oddana na delovni dan do 14ure, odposlana na vaš naslov TAKOJ!

_______________________________________________ 

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.