040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

NAČINI PLAČILA

Podjetje deluje na področju republike Slovenije kjer omogoča plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, paypal, kreditne kartice (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX) - preko dodane aplikacije na blagajni Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg in v primeru da artikel prevzamete osebno, neposredno gotovinsko plačilo.

Plačilo po predračunu – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila, na e-mail prejmete predračun s podatki za nakazilo. V prilogi sporočila se nahaja vzorec izpolnjenega UPN naloga, za lažje plačevanje v spletni banki, na Petrolu, na pošti, na banki oz. povsod, kjer je omogočeno plačilo z UPN nalogi. Ko je plačilo vidno na našem računu, po mailu prejmete račun.

Plačilo preko Paypala – Strošek dostave je 4€. Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Plačilo po povzetju – Strošek dostave je 6€ (na naročilu in računu je strošek prikazan v dveh delih: dostava 4€ + 2€ strošek za plačilo po povzetju). Po oddaji naročila na e-mail prejmete potrditev. Paket plačate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu. Račun prejmete na e-mail na dan odpreme paketa iz skladišča.

Kreditne kartice (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX) – Strošek dostave je 4€. Z izbiro plačila s kreditnimi karticami, se odprejo dodatna polja za vpis podatkov. Plačevanje s karticami zagotavlja aplikacije Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun.

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.