040 513 614

V nakupovalni košari ni artiklov.

PIŠKOTKI

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Upravljavec podatkov je BERNI d.o.o., Podreča 36, 4211 Mavčiče, SI88344070.

Strinjanje lahko kadarkoli prekličete.

Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, je ustrezno zavarovan.

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega člen 157 predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporabljamo sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnjemu vedenju na spletni strani oziroma v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Trgovec vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Trgovec lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Trgovec lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Trgovec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

Nekaj  primerov uporabe piškotkov:

-          za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske

-          za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave

-          za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi

-          za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani

-          za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

"Piškotek" – informacije, ki se avtomatično naložijo na tvoj računalnik

Ko boš obiskal/a našo spletno stran se lahko zgodi, da bomo na tvoj računalnik naložili informacije v obliki »Piškotka« (pač vemo, da, si sladkosned/a), ki ga bo spletna stran pri naslednjem obisku avtomatično prepoznala. Piškotki nam na primer omogočajo prilagoditev internetne strani tvojemu zanimanje ali shraniti geslo, da ga ne vpisuješ vedno znova. V kolikor ne želiš, da bi tvoj računalnik ponovno prepoznali, nastavite tvoj spletni brskalnik tako, da bo le-ta izbrisal piškotke iz trdega diska računalnika, jih blokiral ali opozoril, preden bi shranil nov piškotek.

 

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome

Firefox

Opera

Internet Explorer 11

Safari

Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.

 

Piškotki, uporabljeni na tem spletnem mestu                              

Ime piškotka

Namen

Trajanje

Podjetje

_utma

Statistika ogledov spletne strani

2 leti

Google Analytics

_utmb

Statistika ogledov spletne strani

30 minut

Google Analytics

_utmc

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

_utmv

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

_utmz

Statistika ogledov spletne strani

6 mesecev

Google Analytics

_ga

Statistika ogledov spletne strani

2 leti

Google Analytics

_gat

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

_gid

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

collect

Statistika ogledov spletne strani

Trajanje seje

Google Analytics

fr

Delovanje Facebook vtičnika

3 mesece

Facebook

tr

Delovanje Facebook vtičnika

Trajanje seje

Facebook

complianceCookie

Prikazovanje obvestila o piškotkih

13 dni

etuizamobi.si

frontend            

Id uporabnikove seje

Trajanje seje

etuizamobi.si

frontend_cid

Id uporabnikove seje ob vstopu na varno domeno

Trajanje seje

etuizamobi.si

external_no_cache

Nastavitve spletne strani

Trajanje seje

etuizamobi.si


 

Obvezni piškotki

Avtomatično zajemanje ne-osebnih podatkov. Ko vstopiš na našo spletno stran, se občasno avtomatično (torej ne z registracijo) zbirajo podatki, ki niso povezani z določeno osebo (npr. uporabnik spletnega brskalnika in pogonskega sistema; ime domene internetne strani, od kjer si se prijavil/a; število obiskov; povprečen čas; strani, ki so te zanimale). Te informacije uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani ter, da bi izboljšali našo storilnost in vsebine. Strinjanje je avtomatsko, saj so piškotki obvezni za delovanje strani in z njimi ne zbiramo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani.

 

Statistični piškotki

S strinjanjem dovoljujete spremljanje statistike obiska spletne strani, vaši podatki (naslov internetnega protokola, identifikatorji piškotkov) bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Upravljavec podatkov je BERNI d.o.o., Podreča 36, 4211 Mavčiče, SI88344070.

 
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava za vsa naročila v skupni vrednosti nad 40€!
 
15 dnevna garancija
Če si slučajno naročil/a izdelek, ki ne ustreza mobitelu, ne skrbi! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebuješ pomoč?
Pošlji nam sporočilo na info@etuizamobi.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira etuijev
Ne najdeš etuijev za svoj telefon? Piši nam na info@etuizamobi.si.